Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
JJ02 píše:Nenašel jsem tak někoho s titulem JUDr. zabývajíciho se legislativou, on tam vlastně nemůže být protože by seminář skončil ještě dříve než by začal.
Tady máš právě volné pole působnosti, vzít si tam s sebou svého právníka vysvětlit jim, že jsou to blbci
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik píše:Ano, to jsem všechno absolvoval. A jsem rád, že jsi sem dal ten odkaz od Škody. Dobře si přečti, kdo jsou přednášející
Můžeš mi prosím do SZ poslat kontakt na toho právníka? Potřebuju pořešit něco co je právě ne úplně jasné z Dop.X a rád bych někoho kdo se v tom už nějak pohyboval a má ten doplněk a další předpisy načtené.
Mad_Box píše: Můžeš mi prosím do SZ poslat kontakt na toho právníka? Potřebuju pořešit něco co je právě ne úplně jasné z Dop.X a rád bych někoho kdo se v tom už nějak pohyboval a má ten doplněk a další předpisy načtené.
Není to právník, ale právnička a taky bych rád použil tvého firemního právníka ( nebo jiného pracovníka) na svojí soukromou činnost
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Když ho zaplatíš není problém, ale řeší jiné věci a v těhto věcech kovaný není, proto bych rád někoho z oboru. Nebo snad myslíš že bych chtěl jednat s právníkem zadarmo?
Protože máte někteří spoustu chytrých řečí a když je příležitost se s druhou stranou setkat a vysvětlit jim, že to dělají špatně a nelegálně, tak z toho vycouváte s podobnýma kydama.
freEDelL píše:Konkrétní dotaz: DJI Phantom, oční kontakt, výšku dodržuji do 20-30m max, většinou se držím do 10m, chtěl bych ho na komerční užití (na natáčení nějakých záběrů do videí na zakázku). Jak by to bylo a co všechno by k tomu bylo třeba? Zajímal by mne i jiný názor než p. Malíka (neberte to prosím osobně).
Komerční využití to naprosto jasně definuje, povolení ÚCL, je potom jedno, zda-li jde o malého Phantoma, či velký filmařskou S1000...
Vyplněné připomínkové formuláře ke změnám výše zmíněného předpisu L2 včetně změn v doplnku X lze zasílat emailem na adresu drevova@caa.cz, a to nejpozději do 2. května 2014.