Doplněk X

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

Re: Doplněk X

#331 Příspěvek od JMalik »

JJ02 píše:Nenašel jsem tak někoho s titulem JUDr. zabývajíciho se legislativou, on tam vlastně nemůže být protože by seminář skončil ještě dříve než by začal.

Tady máš právě volné pole působnosti, vzít si tam s sebou svého právníka vysvětlit jim, že jsou to blbci :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik

#332 Příspěvek od JMalik »

Václav Procházka píše:gardenroute : jj... souhlasím :-)

Máte jedinečnou příležitost tam vyrazit, vytmavit jim to a nás seznámit s výsledky. Ničeho se nebojte, jsou to diletanti, vy jste profíci. :lol:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
jio

#333 Příspěvek od jio »

Nevím jak to napsat slušně, ale zkusím to.

Jiří, už jsi těmi výkřiky poněkud trapný. Občas mám dojem, že jim skutečně předchází požití něcoho tekutého s vysokým obsahem alkoholu.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#334 Příspěvek od Mad_Box »

JMalik píše:Ano, to jsem všechno absolvoval.
A jsem rád, že jsi sem dal ten odkaz od Škody. Dobře si přečti, kdo jsou přednášející :wink:

Můžeš mi prosím do SZ poslat kontakt na toho právníka? Potřebuju pořešit něco co je právě ne úplně jasné z Dop.X a rád bych někoho kdo se v tom už nějak pohyboval a má ten doplněk a další předpisy načtené.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
JMalik

#335 Příspěvek od JMalik »

Mad_Box píše:
Můžeš mi prosím do SZ poslat kontakt na toho právníka? Potřebuju pořešit něco co je právě ne úplně jasné z Dop.X a rád bych někoho kdo se v tom už nějak pohyboval a má ten doplněk a další předpisy načtené.

Není to právník, ale právnička a taky bych rád použil tvého firemního právníka ( nebo jiného pracovníka) na svojí soukromou činnost :wink:
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#336 Příspěvek od Mad_Box »

Když ho zaplatíš není problém, ale řeší jiné věci a v těhto věcech kovaný není, proto bych rád někoho z oboru.
Nebo snad myslíš že bych chtěl jednat s právníkem zadarmo?
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
JMalik

#337 Příspěvek od JMalik »

jio píše:.............

Protože máte někteří spoustu chytrých řečí a když je příležitost se s druhou stranou setkat a vysvětlit jim, že to dělají špatně a nelegálně, tak z toho vycouváte s podobnýma kydama.
Václav Procházka

#338 Příspěvek od Václav Procházka »

JMalik : z Tvých reakcí mi připadá, že si nastrčený provokatér z ÚCL a magistrátu nebo přinejmenším jejich tajný pracovník :wink:
Naposledy upravil(a) Václav Procházka dne pon 17.03.2014 23:37, celkem upraveno 1 x.
JMalik

#339 Příspěvek od JMalik »

Václav Procházka píše:JMalik : z Tvých reakcí mi připadá, že si nastrčený provokátor z ÚCL a magistrátu nebo přinejmenším jejich tajný pracovník :wink:

Oprav si aspoň ty gramatické chyby, když už neznáš souvislosti ÚCL a magistrát :wink:
gardenroute

#340 Příspěvek od gardenroute »

freEDelL píše:Konkrétní dotaz: DJI Phantom, oční kontakt, výšku dodržuji do 20-30m max, většinou se držím do 10m, chtěl bych ho na komerční užití (na natáčení nějakých záběrů do videí na zakázku). Jak by to bylo a co všechno by k tomu bylo třeba? Zajímal by mne i jiný názor než p. Malíka (neberte to prosím osobně).
Komerční využití to naprosto jasně definuje, povolení ÚCL, je potom jedno, zda-li jde o malého Phantoma, či velký filmařskou S1000...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
filmarik123

#341 Příspěvek od filmarik123 »

a to ma na tom s.rie, ze nikde , ani v okolitych statoch, to nikdo
nerozlisuje. Ci mas Gopro, ci RED , platis rovnako....
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
Drondys

#342 Příspěvek od Drondys »

ÚCL dalo do veřejného připomínkového řízení připravované změny v předpisu L-2 v němž jsou zahrnuty i změny týkající se doplňku X. Dokument je ke stažení viz tento odkaz.

Tohoto připomínkového řízení se může zúčastnit každý občan ČR.

Pro podávání připomínek je stanoven tento připomínkový formulář.

Vyplněné připomínkové formuláře ke změnám výše zmíněného předpisu L2 včetně změn v doplnku X lze zasílat emailem na adresu drevova@caa.cz, a to nejpozději do 2. května 2014.
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#343 Příspěvek od jozefbb »

Opodstatnenie doplnku X, ale az si do toho sadne hi hi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3jMJ8PewhdY[/youtube]
Drondys

#344 Příspěvek od Drondys »

Do níže uvedeného už pilota posadili a nejednou.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CnMHmnfDc28[/youtube]
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#345 Příspěvek od jozefbb »

Myslim, ze to vyssie by asi bolo o vacsej stabilite
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“