Inak s tým paypalom, to nebude moc ružové, ja som to tak chcel zaplatiť ale martin má zrejme bežný účet a na ten nemôže príjmať platby
Hlasový modul pro T9x
Re: Hlasovy modul pro T9x
Dnes mi dorazil modul od Mhotar. Inštalácia mi trvala cca 3hodky. Všetko šlape ako má, velká spokojnosť 
Inak s tým paypalom, to nebude moc ružové, ja som to tak chcel zaplatiť ale martin má zrejme bežný účet a na ten nemôže príjmať platby
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Platil sem M. přes paypal a žádný problém nebyl...
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
tak to su teda blbej
Môžeš mi prosím poradiť ako na to?
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Přihlásit do paypalu, send money tam vybrat to druhy, ne obchodní zboží . Send a je to.
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
stanco1 píše:Dnes mi dorazil modul od Mhotar. Inštalácia mi trvala cca 3hodky. Všetko šlape ako má, velká spokojnosť
Prosímtě? čím jsi upravil desku aby šli nožičky procesoru prostrčit až na druhý konec desky? díky
No ničím, ja som bol este z tých štastlivcov ktorý to dostali osadené 
Prosímtě? čím jsi upravil desku aby šli nožičky procesoru prostrčit až na druhý konec desky? díky
no preci 0,8 mm vrtakem
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
CyCo píše:
no preci 0,8 mm vrtakem
Vidím že už stavebnice dorazili. Jak vidíte,součástky jsou očíslované, soubor s příslušným přiřazením jsem vám neposlal, zítra ho sem dám. Zatím si můžete provrtat desku, díry na procesor,konektor ,plochý kabel a jedna propojka. Na desce je lak, ten je před pájením třeba odstranit lihem,ředidlem nebo mechanicky. Potom desku pěkně přebrušte hadříkem s brusnou pastou na nádobí a umejte IPA, kdo nemá tak vodou. Po umytí hned osazujte, jak necháte měď dlouho na vzduchu, pájitelnost bude bídná.
www.opentx.cz
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo
a já už se pustil do desky a divil jsem se jakto že mi nevycházejí díly dle soubory AudioMega_PCB a že to pájení jde nějak ztuha
.
Ach ty zkušenosti

Ach ty zkušenosti
Ajaj, pújde to ještě zachránit?. Zítra to osadíme společně, budu vám to fotit a popisovat.
U těch drobnějších součástek jsem dal vždy o jednu navíc, pro jistotu.
Naposledy upravil(a) mhotar dne úte 02.04.2013 20:15, celkem upraveno 1 x.
www.opentx.cz
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
mhotar píše:Ajaj, pújde to ještě zachránit?. Zítra to osladíme společně, budu vám to fotit a popisovat.
Jo půjde
Já sem totiž tedy zatím zapojil jen ty největší věci u kterých sem i podle nákresů a obrázků věděl co a jak ...
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
...jsem s Martinem domluvený, udělám i videjko montáže pro takové "umělce" jako já a podobní... 
mhotar píše:Vidím že už stavebnice dorazili. Jak vidíte,součástky jsou očíslované, soubor s příslušným přiřazením jsem vám neposlal, zítra ho sem dám.
Odhaduju a zatím mi to tak vychází ,že očíslované pásky se součástkama korespondují s pozicí v seznamu.Je to tak Martine?