Moje začátky s heli....

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bigsam72

#331 Příspěvek od bigsam72 »

prochel píše:
Jajka píše:Mám za sebou tak 60baterek a neumím skoro nic. Zvládám jen vis ve všech polohách, přistání kabinou k sobě,osmy,kruhy a to pořádně jen na jednu stranu-druhá mi dělá trochu problémy,s dneškem mam za sebou pár loopingu. Nic víc. Nejhorší je,že takové couvání mi nejde ani na simu. Ani invert na simu nezvládnu. Heli mam tak 4 měsíce.Rok se s rokem sejde a nebudu umět nic. Clověka hrozně brzdí strach a příhody který se mu už staly.
jak neumíš skoro nic, za 60 startů až dost ne,to co umíš ty za čtyři měsíce tak někomu trvá třeba rok, snad není kam spěchat ne

Presne tak jsou lidi co za dva roky nezalitnou osmicku ( podle vypraveni zkusenych existuji ). Bohuzel u tohoto hobby hraje roli spousta faktoru. Penize, strach, vlohy, cas.

Ono litat rok a pet let muze znamenat ze oba nalitali stejne minut !!!. Ja mam za rok imho takovejch 300-400 baterek ? Nepocitam to, pouze o poslednim vikendu jsem dal za jeden den 14 startu .. takze to potom skace rychle.
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
Sali

#332 Příspěvek od Sali »

Ja se snazim litat uz dva roky a k sobe se cumakem neodvazim. :( Je pravda,ze jsem casove tak vytizen,ze za mesic dam tak 6-8 batrek :( a v tom to bude.Co nadelam? Ale bavi me to a to je pro me dulezite.To co jedni litaji za rok,ja se naucim za deset ale litam pro sebe a staci mi to. :)
Sali
Kenny McCormick

#333 Příspěvek od Kenny McCormick »

Sali píše:Ja se snazim litat uz dva roky a k sobe se cumakem neodvazim. :( Je pravda,ze jsem casove tak vytizen,ze za mesic dam tak 6-8 batrek :( a v tom to bude.Co nadelam? Ale bavi me to a to je pro me dulezite.To co jedni litaji za rok,ja se naucim za deset ale litam pro sebe a staci mi to. :)
Nic si s toho nerob, za rok som odlietal cca 500 bateriek a v reale neodvisim cumakom k sebe minutu.
Mam obe ruky lave, alebo tenucky kabel medzi rukami a ocami, neviem, proste sa ucim veeelmi pomaly. Kazdy prvok musim 500x urobit /napr.looping/, aby som mal istotu a netriasol som sa pri tom. Sim dost pomaha, doteraz som ho zanedbaval, AFPD stal za prd, zadovazil som si Phoenix, je celkom fajn, snad sa cez zimu posuniem trosicku dalej. :wink:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Jajka

#334 Příspěvek od Jajka »

Mě se až ted přestaly klepat ručičky při normálním poletování. Je to tak týden zpátky. Při loopingu abych si bral náhradní trenky. To je stres zatim. Včera mi to ve větru totálně rozhodilo směr při přetáčení. Byl jsem vysoko tak jsem to vybral. A přesně tyhle věci brzděj vývoj :D Jinak na simu jsem byl 2měs každý den. Než jsem koupil helinu. Ted už jen zřídka. Chyba. No v zimě to vylepšim. Kurna a proč se vlastně v zimě nelítá? Elektronika?Zima prsty? Nebo proč? Taková představa pádu do závěje se mi docela líbí :D No jdu do práce abych měl na díly. Zdar
Volitation,Walkera CB180D,Minititan e325 - Prodáno na ND
T-rex 450Pro+Tarot 450Pro +Dx6i
Phoenix
prochel
Kontaktovat uživatele:

#335 Příspěvek od prochel »

Jajka píše:Mě se až ted přestaly klepat ručičky při normálním poletování. Je to tak týden zpátky. Při loopingu abych si bral náhradní trenky. To je stres zatim. Včera mi to ve větru totálně rozhodilo směr při přetáčení. Byl jsem vysoko tak jsem to vybral. A přesně tyhle věci brzděj vývoj :D Jinak na simu jsem byl 2měs každý den. Než jsem koupil helinu. Ted už jen zřídka. Chyba. No v zimě to vylepšim. Kurna a proč se vlastně v zimě nelítá? Elektronika?Zima prsty? Nebo proč? Taková představa pádu do závěje se mi docela líbí :D No jdu do práce abych měl na díly. Zdar
v zimě se lítá ale je zima :D :D :D
http://www.prochymodel.estranky.cz/foto ... ulniky/468
Kenny McCormick

#336 Příspěvek od Kenny McCormick »

nj, je to znacne obmedzene, treba nahrievat baterky, skratit letovy cas, velmi teplo sa obliect, a najhosie - mrznu prsty. Mam ich drevene aj za tepla, staci mi v zime sim :roll:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“