HK-250
Re: HK-250
Pěkná práce!! Jsem zvědavý, jak se to osvědčí, až to budeš mít na heline:) Je dobré že to má i svůj vlastní náhon od hlavního kola..
Kluci kolik Vám 250-tka papá
já po 4 minutách dobíjím cca 750mAh a baterka je i přez zimní počasí pěkně horká
já po 4 minutách dobíjím cca 750mAh a baterka je i přez zimní počasí pěkně horká
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Tsisters píše:Tak ocas mám poskládanýaž budu mít zase chuť tak ho přehodím
Vypadá to pěkně
Až to namontuješ, tak napiš, jakto funguje - počítám, že to budou jen samý pozitiva
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Tsisters píše:Kluci kolik Vám 250-tka papá![]()
A jaká baterka?
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Mám 850mAh a dalsi 1100mAh. Ten ocas vymenim až nabourám,nechce se mi měnit něco co funguje.Momentálně tam mím kevlarový řemínek 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Tsisters píše:Mám 850mAh a dalsi 1100mAh. Ten ocas vymenim až nabourám,nechce se mi měnit něco co funguje.Momentálně tam mím kevlarový řemínek
To je jasný, taky bych neměnil něco, co funguje
A jaký tam máš motor? Já s tím mám zatím jen pár startů, takže nevím, kolik mi to vyžere za 5 minut letu, ale baterky jsou jen mírně teplé (Nanotech 850 a Rhino 750). Jak jsem psal někdy cca před 2 týdny, motor mám větší (Turnigy 2632, 3400kv) - je určený do heli velikosti 400 (Ricco apod.).
Ty vogo nemas ten motor zbytecne velky?
Jinac panove mam dotaz nemate nekdo zkusenost s prilis tuhyma gripama? Sou tak tesne ze jdu pomerne stuha hodne s nimi pohybovat! Jak je povolit uvolnit?
Jinac panove mam dotaz nemate nekdo zkusenost s prilis tuhyma gripama? Sou tak tesne ze jdu pomerne stuha hodne s nimi pohybovat! Jak je povolit uvolnit?
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
Kluci tak že motor mám:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 500kv.html
pastorek 15 zubů a křivku plynu zatím lítám rovnou na 75%
Masakr!! To musí bejt pila
Protože já mám 3900KV 14z pastorek a kdybych to dal na 70 procent,asi by me uletela pricná 
Pastorek máš origo ?? Nebo ten z HK kitu ?? Možná raději kup origo Align příčnou:)
Kdyby nekdo chtěl mohu nabídnout k prodeji nový origo 15Z pastorek Align a držák zadní vrtulky, taky origo Align
Pastorek máš origo ?? Nebo ten z HK kitu ?? Možná raději kup origo Align příčnou:)
Kdyby nekdo chtěl mohu nabídnout k prodeji nový origo 15Z pastorek Align a držák zadní vrtulky, taky origo Align
Hornis píše:Ty vogo nemas ten motor zbytecne velky?
Ten motor je větší, protože jsem původně chtěl s použitím některých dílů z hk250 postavit heli velikosti 400. pak jsem ale byl zvědavý, jak 250-tka lítá a jsem z toho docela nadšený
Ty příliš těsné gripy - chce to nedotahovat úplně na doraz šrouby do příčný hřídele. Zní to hrozně, ale když se šrouby dobře zalepí (já jsem to lepil zeleným Loctitem), tak to ničemu nevadí, šrouby jsou pořád namáhaný jen na tah.
Menším dotažením pak docílíš požadovaný tuhosti otáčení gripů.
Tsisters píše:Kluci tak že motor mám:
Jestli se dobře koukám, tak to je motor na 2 články a počítám, že ty tam máš 3 článek, ne? To pak musí trošku víc žrát.
Včera jsem udělal 2 lety, na Nanotechy 850mAh jsem lítal asi 5 minut, většinou na 2.plyn, takže na vysokých otáčkách, ale žádné 3D - to neumím
Tak jsem si byl letos o vikendu poprve politat a zaroven jsem prvne letel s prckem jedna baterka seznamovani tzn. O letu nemuze byt rec
druha baterka vis pokus o osmicku nejake otocky a blbnuti, treti baterka flop uz i nejake jakes takes letani, ctvrta baterka zatacka divny zvuk prask rochla me za letu pricna hridel
pad cca s 5m... No oci pro plac co me s toho zbylo a krom namotanych padel absolutne bez skody!!! Cekal jsem hromadu srotu a nic!!! Neverili byste jak daleko zvladne letet list s gripem
Dik walowi za loziska dneska jsem ho zavisel a vypada zemu nic neni... Stslo se vam neco podobneho?nemohlo to zpusobit prilisne utazeni hridelky? Lom vypada jak kdybych za hridel povesil tank
Dik walowi za loziska dneska jsem ho zavisel a vypada zemu nic neni... Stslo se vam neco podobneho?nemohlo to zpusobit prilisne utazeni hridelky? Lom vypada jak kdybych za hridel povesil tank
Tak to je masakr teda!! Hlavní je,že tě to nezasáhlo, nebo třeba oči a tak.. Jen tak pro zajímavost, jak daleko dokáže letět list s gripem ?? Já jen abych věděl, jak daleko mám mít HK250 od těla 
Jinak tohle se mi naštestí ještě nestalo, příčná mi vždy praskla až po nárazu do zeme a co se týče škod měl si štestí, já měl pojední nehodě zlomenou trubku lyžiny, rozmlácenou kabinku a ohlou hřídel a to vypadal nevinně
Jinak tohle se mi naštestí ještě nestalo, příčná mi vždy praskla až po nárazu do zeme a co se týče škod měl si štestí, já měl pojední nehodě zlomenou trubku lyžiny, rozmlácenou kabinku a ohlou hřídel a to vypadal nevinně
Kluci to chce fotky
schválně jestli někdo z Vás překoná moji fotku co mám na avataru
.Jinak mněl jsem ještě trošku lepší krash, ale nefotil jsem ho, listy jsem vytahoval ze země
.Utržená příčná mně taky překvapila, proto že já mám 15z patorek a lítám na rovnou křivku 70% a 80% plynu
Fotky asi zacnu fotit pac jsem padalajnen
ale ten muj asik umi padat pac dopadl na nozky a i ty to prezili
no dolet listi odhad cca pekna prochazka po polu nez jsem je nasel! Ale je me zahadou jak mohla za letu prasknout!