ivkucera píše:Taky používám jeden X8R a ostatní X6R - mám rád krabičku................................ Jinak na co si dávám pozor, tak je rozmístění antének. No a jak jsem psal výše, nikdy žádný problém. (Zatím, ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy.)
Ahoj, ty držáčky na anténky do "Y", ty jsou z 3D tiskárny?
Ne, myslím že z Benovo letadilka jako náhradní díly z loga. Bohužel doma u PC budu až v neděli, tak pak pošlu odkaz. Dobrý je, že pokud náhodou ulomiš trubicku, tak pasuje z lízátka.
Edit: Držáček je hezký, to jo, ale čtvrt tisíce za jeden gram plastu, to je teda drsný... si dělají prd*l ne? Tys to fakt za ty peníze koupil? Nakreslím si to a vytisknu na 3D tiskačce, za 1,- Kč.
Naposledy upravil(a) Woita dne pát 05.06.2020 21:37, celkem upraveno 1 x.
Woita píše:Dnes byl dokončen Open TX 2.3.8, jsem zvědav, třeba v něm bude fungvat ten ISRM (ACCESS) modul. Zatím není ke stažení, snad zítra... https://github.com/opentx/opentx/milestone/55
V OTX 2.3.8 se objevily další chyby, v současné době jsou 4 otevřené k vyřešení, takže vydání se zase o něco posouvá... K dnešku hotovo 94%.
Včera vyšla finální verze Open TX 2.3.8, už jsem ho do X12S nahrál, s jedním problémem při flashování:
Při nagrávání Open TX přes Companion do rádia mi to napsalo hlášku: "Nový firmware není kompatibilní s verzí instalovanou v rádiu"
Vyřešeno: Při flashování v companionu odškrtnout checkbox "Zkontrolovat hardwarovou kompatibilitu rádia". Pak již update proběhl normálně a vše vypadá O.K., verze je OTX 2.3.8.
Je to divný, skoro jsem čekal že po flashi budu mít černou obrazovku, ale dopadlo to dobře.
Možná to souvisí s tím, že jsem měl doteď nahranou "Nightly" testovací verzi OTX 2.3.8 N242.
Každopádně vše vypadá funkční, včetně ISRM (ACCESS) modulu.
Kúpil som do F3K prijímač G-RX6 s variom, ale nechce sa mi nabindovať. S FrSky len začínam, ale u RX4R (v2.1.1) a RX6R (v2.1.1) som problém nezaznamenal. V Horus mám OpenTX 2.3.9 a interný modul s FW 2.1.0. Prijímač má v2.1.2 LBT. Pre istotu, aj keď mám všetko (fungujúce prijímače aj iXJT) v LBT, som skúsil v prijímači aj FCC, aby som vylúčil nekompatibilitu, ale nič sa nedeje.
Ak pripojím prijímač k napájaniu, tak pomaly bliká červená LED. Vypnem ho a v Horus dám bind. Ten začne pípať. Držím bind na prijímači a pripojím napájanie. Začne rýchlo blikač červená led, čo by malo signalizovať, že je spárovanie hotové. Odpojím RX a vypnem bind v TX. Po opätovnom zapnutí RX, čevená LED zasa pomaly bliká.
Našla by sa tu nejaká dobrá duša z Prahy 4 alebo okolia, kto by mi vedel poradiť? Najlepšie osobne vyskúšať párovanie vysielača s prijímačom. Prípadne takto na diaľku.
soaron píše:Kúpil som do F3K prijímač G-RX6 s variom, ale nechce sa mi nabindovať. S FrSky len začínam, ale u RX4R (v2.1.1) a RX6R (v2.1.1) som problém nezaznamenal. V Horus mám OpenTX 2.3.9 a interný modul s FW 2.1.0. Prijímač má v2.1.2 LBT. Pre istotu, aj keď mám všetko (fungujúce prijímače aj iXJT) v LBT, som skúsil v prijímači aj FCC, aby som vylúčil nekompatibilitu, ale nič sa nedeje.
Ak pripojím prijímač k napájaniu, tak pomaly bliká červená LED. Vypnem ho a v Horus dám bind. Ten začne pípať. Držím bind na prijímači a pripojím napájanie. Začne rýchlo blikač červená led, čo by malo signalizovať, že je spárovanie hotové. Odpojím RX a vypnem bind v TX. Po opätovnom zapnutí RX, čevená LED zasa pomaly bliká.
Našla by sa tu nejaká dobrá duša z Prahy 4 alebo okolia, kto by mi vedel poradiť? Najlepšie osobne vyskúšať párovanie vysielača s prijímačom. Prípadne takto na diaľku.