APM 2.x, ArduFlyer, HKPilot Mega a ostatní klony v letadle
Re: APM 2.x, ArduFlyer, HKPilot Mega a ostatní klony v leta
ebay alebo banggood, už si to nepamätám
Ty telemetry radia na 868 MHz nějak vymizely, já jsem nedávno koupil na Aliexpressu ale teď jsem taky žádné neobjevil. Asi ti nezbyde než koupit 433 ale ta účinnost těch pendreků je horší a pořádné antény jsou velké. A nebo čekej, třeba se ještě objeví.
no ved tiez hladam ako blazon a nikde nic len same 433 a 915 
pozrel som to - kupoval som cez ebay, len ten obchodník tam už 868 na predaj nemá, len 433 a 915.
nevedel som, že sa prestali predávať...
nevedel som, že sa prestali predávať...
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s pixhawk klonem z banggood? Funguje normálně? Chci ho nasadit do mini skyhunter.
https://www.banggood.com/Pixhawk-PX4-2_ ... rmmds=cart
máte někdo zkušenosti s pixhawk klonem z banggood? Funguje normálně? Chci ho nasadit do mini skyhunter.
https://www.banggood.com/Pixhawk-PX4-2_ ... rmmds=cart
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.
Ahojte.
kdyz si zobrazim v MP log, tak se mi od nejake verze MP prestalo zobrazovat Mod. Misto toho je dole na grafu jen ruzovy prouzek.... Poradi nekdo prosim?
kdyz si zobrazim v MP log, tak se mi od nejake verze MP prestalo zobrazovat Mod. Misto toho je dole na grafu jen ruzovy prouzek.... Poradi nekdo prosim?
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
dracekvo píše:Ahoj,
máte někdo zkušenosti s pixhawk klonem z banggood? Funguje normálně
Funguje normalne, byly hlasene nejake problemy s redundancí napájení takže bych použil power modul pro napájení pixhawku a serva bych hnal z extra BEC. PM je stejne jen na 1A (myslím, je spinany takže da asi vic) a to je malo
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16