Nevím přesně jaké vibrace se tady řeší, ale stejný pilot popisuje, že vibrace ocasní směrovky jsou od vyšších otáček u 5.5 vlastně normální. No mně to vibruje od cca. 2400 docela dost, a to jsem to zkoušel odstranit.
Takže s otáčka neúspěch. Roztočil jsem to a naměřil jsem 1800 RPM na 64% reglu. Vzpoměl jsem si, že na 75% jsem točil kolem 2200 RPM. Takže ve vysílači problém nebyl. Začíná to vibrovat kolem 2100 RPM. Prostě se rozjede stopa vrtulkových listů.
Čau chlapy, vybírám novej regl a potřeboval bych poradit. Mám vyhlídlé 3 kusy. Kontronik 120+HV,YEG 160 a Castle creation EDGE 160HV. Motor mám KDE550XF-1200-G3 s trvalým proudem 125A. Asi bych nejvíc chtěl tomto Kontronika, ale nevím, jestli by zvládl ten proud. Co si o tom myslíte? A co ty 2 zbývající? Ten Castle má taky nějaký logy. O YEG skoro nic nevím.
dej tam toho kontronika, litovat nebudeš. regly můžeš samozřejmě provozovat i na 6s nebude to problém. Jen počítej že ten regl bude o něco víc vážit než ten na 6S. Já jsem používal himodel 150A ice series (kopie YGE) a chodil parádně.
Já teď mám YEP 150, ale když za to zaberu, tak se vypne. Takže už nechci nic fórovýho. Jen se bojím, že těch 120A bude málo na ten motor. Ale Filip ho lítá na Xnově bez problémů bez chladiče. Ještě jsem se koukal na Castle Phoenix Edge 130. To by snad nemuselo být špatný???