Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Tsisters

Re: Blade mCPX II - tipy, triky, nastavení a opravy

#316 Příspěvek od Tsisters »

No uvidíme co nám k tomu řekne RadekCe ,ale asi ho mněl nějakou dobu ve sněhu v zapnutém stavu,když stačil udělat i fotodokumentaci,dříve něž odpojil baterku,snad mu nebude muset vystrojit pohřeb :cry:
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
RadekCe

#317 Příspěvek od RadekCe »

Je to stejné, jako s dětma. Když malý zakopne, tak ho taky nejprve vyfotím a až pak mu pomůžu se zvednout :mrgreen:.
Byla to rychlovka. N95 mám vždy u sebe, takže než jsem k tomu došel, tak už jsem měl najetý foťák i nastavené makro :D.
Ale jen tak vytáhnout za vrtuli to nešlo, sníh byl docela těžký, takže jsem ho musel vyhrabat :lol:. Pak hned odpojit baterku, ofoukat sníh a byl skoro suchý 8).
PS: Pro jistotu jsem ho už nezkoušel, hodil na parapet nad topení a šel do práce :wink:.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
dr.pepa

#318 Příspěvek od dr.pepa »

Ahojte.Chcem sa spytat ci je normalne ze po kazdej baterke musim znova sparovat mcpx-ko ?Setova vysielacka DX4e.Lebo sparovat to nieje vobec jednoduche.Alebo je nato nejaky specialny trik?Dnes rano som to napriklad sparoval na prvy krat.Jedna baterka do 12.00 a od tej doby asi do 15.00 som paril a ani raz som nepoparil :(

Tak co mam len ja takyto nevydareni kusok,alebo je chyba u majitela?

Dakujem
Jarmil

#319 Příspěvek od Jarmil »

dr.pepa píše:Ahojte.Chcem sa spytat ci je normalne ze po kazdej baterke musim znova sparovat mcpx-ko ?Setova vysielacka DX4e.Lebo sparovat to nieje vobec jednoduche.Alebo je nato nejaky specialny trik?Dnes rano som to napriklad sparoval na prvy krat.Jedna baterka do 12.00 a od tej doby asi do 15.00 som paril a ani raz som nepoparil :(

Tak co mam len ja takyto nevydareni kusok,alebo je chyba u majitela?

Dakujem

Ahoj, občas to zlobí.
Já vždy pároval dle tohoto videa a byla spokojenost, než se ta setovka posr...a.
http://www.youtube.com/watch?v=oW9UbSBUCKs
RadekCe

#320 Příspěvek od RadekCe »

Já jsem s tím měl problém jen jednou a to minulý týden. Byly vybité baterie ve vysílačce (setovce). I když na setovce ještě svítila zelená LED, tak alkalické baterie už měly jen 1,33V naprázdno. Po výměně a spárování už to jelo jak má :).
Takže vyzkoušej vyměnit ty baterie :wink:.
DX7s, Phoenix
dr.pepa

#321 Příspěvek od dr.pepa »

Jarmil dakujem.Mas umna velke pivo :wink: . Hladal som video taketo a nenasiel som.Este raz dakujem moc
RadekCe

#322 Příspěvek od RadekCe »

Kdyby jsi raději napsal v čem byl probém, když už ti tady radíme?
Aby to pomohlo i ostatním s podobným problémem :wink:.
DX7s, Phoenix
dr.pepa

#323 Příspěvek od dr.pepa »

Tak v prvom rade je problem v manualy.Uplne slabo je to tam popisane co a ako.A moj problem bol ze som drzal smerovku uz pri zapnuti vysielacky,taka blbost a nechcelo sa to sparovat.Takze postup musi byt zachovany ako je na videu.A baterie v setovke som pre istotu vymenil tiez tak uvidim idem skusat.
Este raz vdaka
RadekCe

#324 Příspěvek od RadekCe »

Já jsem to dělal podle manuálu a žádný problém :?:.
Akorád naposled, jak jsem psal s těma vybitýma baterkama, se to taky spárovalo (i lítalo), ale po výměně baterie ve vrtulníku už to blblo a při mačkání přep. Trainer jezdila deska cykliky úplně nahoru a dolů. PS: Zapnutí technologie DSMX v manuálu na str. 13 taky nepomohlo.
Když jsem to opět spároval, tak to jelo a po výměně bat. ve vrťasu to zase blblo a pořád dokola. A pomohla až výměna těch baterek ve vysílačce.
DX7s, Phoenix
dr.pepa

#325 Příspěvek od dr.pepa »

Takže odlietaných 5 bateriek a žiadny problém,takže mozem potvrdiť to z baterkami vo vysielačke.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#326 Příspěvek od OPR »

Jo to rozpárování se "po každé baterce" znám také. Jen s tím rozdílem, že výměna akumulátorů v Tx jaksi nepomáhá. To bylo to první co mne napadlo. Prostě někdy to drží deset baterek (třeba i padesát) za sebou a pak to zase třeba desetkrát zazlobí. Začíná mne to srát a to neskutečně. :twisted:
123

#327 Příspěvek od 123 »

Zdravím,
potřeboval bych prosím poradit, mám mcp x s dx6i a i když mám plný plyn zvedne se tak max. půl metru do vzduchu, nevíte prosím čím by to mohlo být?
Díky.
vylizplech

#328 Příspěvek od vylizplech »

123 píše:Zdravím,
potřeboval bych prosím poradit, mám mcp x s dx6i a i když mám plný plyn zvedne se tak max. půl metru do vzduchu, nevíte prosím čím by to mohlo být?
Díky.

zřejmě máš malý náběh listí,musíš si to nastavit těmi táhly co vedou od serv,to znamená táhla prodloužit několika otočením toho očka co vede k desce cykliky.
123

#329 Příspěvek od 123 »

vylizplech píše:
123 píše:Zdravím,
Díky.

zřejmě máš malý náběh listí,musíš si to nastavit těmi táhly co vedou od serv,to znamená táhla prodloužit několika otočením toho očka co vede k desce cykliky.

A nemohlo by to být špatným nastavením v dx6i? Mám mcp x nově a nevím jestli jsem to špatně nenastavil, jinak za letu reaguje normálně jen lítám furt kousek nad zemí.
vylizplech

#330 Příspěvek od vylizplech »

jestli máš nastavení jak píšou v manuálu,tak jinačí řešení nevidím,než ten malý náběh listí.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“