Tak se mi dnes dostal do ruky ceskej dvojlist "Telemetricky FASSTest" a taky si pokecal s mirne informovanym prodejcem v Jinu. No ta krabicka Telemetricky box se mi celkem libi, konecne bude u my FX20 2,4G nejak vyuzitej kloub od puvodni dlouhy anteny.

Jen zatim neni znamo, zda je u boxu adapter do kloubu anteny, ci se bude muset do kloubu zasroubovat nejaky vajgl a na ten se nacvakne box. Pak jsem se dozvedel, ze by mely byt asi za 14 dni za nakejch 3,5.
Prijimac R7008SB jsem mel jiz v ruce. Docela me prekvapila informace, ze telemetricky prijimace budou jen 8 kanalu a pri vice servech musi byt dva, neco jako master a slave. Pak jsem jeste zaslechl neco o tom, ze jen jeden musi byt s telemetrii a tak by me zajimalo, jestli s tim bude mozny pouzit puvodni Fasst osmicky a ctrnactky prijimace. Predpokladam, ze pokud neumej EST, tak ne

Jeste me desi, zda pri pozadavku "zdvojeni prijimacu postaru" jich u tohodle nebude muset byt 4.

Jak na to koukam, tak pro velky motoraky je k uzitku jen napeti prijimace, mozna signal a mereni baterky pro serva. Vario, vyskomer, palivo, nevidim moc duvod... Nejak jsem nerozumel, jak se na SBUS2 budou pripojovat dalsi cidla. Ty cidla jsou pro SBUS2 pruchozi, nebo k tomu bude muset byt naka interface mezi SBUS2 a jednotlivy cidla? Dokaze mi zde nekdo dat relevantni info?
Jinak hrackoidni T18MZ mi nehrozi a Wifibox taky. Ze bych si jeste koupil Ajfouna, ci Androjda abych mel telemetrii v telefonu, to me opravdu, ale opravdu nehrozi
Jirka