Graupner mc 32
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Re: Graupner mc 32
Ano, spletl jsem se - 1.084 
neslyšeli jste někdo o aktualizaci pro příjmač GR24PRO ??
Na stránkách Gr. je poslední verze 1.50. Nehledej podle názvu, ale podle kódu #33583. V aktualizacích totiž nemá v názvu PRO, ale jen GR-24 +3xG +3A + Vario HoTT.
P.S. V jakém modelu ten přijímač používáš a jaké zkušenosti máš s tou stabilizací?
P.S. V jakém modelu ten přijímač používáš a jaké zkušenosti máš s tou stabilizací?
Příjmač v režimu letadlo používá pouze parametry P a D a myslím si,že v použití ve velkém modelu(6m a více) je stabilizace minimální.V maličkém letadle asi bude stabilizace viditelná. V posledním sw chybí složka I ta je jen v modu Heli,tak nevím kdy upraví program tak abychom měli za tu cenu příjmač kompletní sw vybavený.Jinak vše OK nastavení je naprosto jednoduché.
Mě šlo hlavně o možnost použití v benziňáku a jak si ta stabilizace poradí s vibraceme.
Máte někdo email na člověka u Graupnera,který je schopen uplatnit připomínky k rádiu a dalším komponentům k budoucím upravám fw??
Díky.
Díky.
Ahoj vsem, po dlouhe dobe opet chvilinka kouknout na rcmanii (vsichni rikali ze se stavbou a detma na letadelka nebude cas) 
Co se tyka noveho fw, tak dokud nebude MX32, tak na nejake vetsi upravy (krome opravy chyb) muzeme zapomenout. Ptal jsem se nekolikrat a vzdy stejna odpoved. Termin uvedeni MX32 ale neprozradi.
Co se tyka noveho fw, tak dokud nebude MX32, tak na nejake vetsi upravy (krome opravy chyb) muzeme zapomenout. Ptal jsem se nekolikrat a vzdy stejna odpoved. Termin uvedeni MX32 ale neprozradi.
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Kdo si počká, ten se dočká...
No snad jim to nebude trvat několik let. I když s verzí 1.084 zatím plná spokojenost. Funguje to a spolehlivě.
OT: no ja spis cekam na tu MX/Mz 32 
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Zdar hoši,nemáte nějakové info o Graupnerovi co je nového,aktualizace,novinky,vylepšení připadá mi to,že tam vymřeli. 
Asi teď měli dost starostí s přechodem na tu novou normu. Nové FW vypustili napřed s nějakou chybou a poslední zpráva je ze 14.1.2015
http://www.graupner.de/en/newsdetail/1a50686c-ea99-4ac0-9392-75347ca7d838
Edit: Má s tím někdo už nějaké zkušenosti? S prvním vdáním byly nějaké problémy, ale nikde jsem se nedozvěděl jaké. Pro jistotu jsem to zatím neinstaloval.
http://www.graupner.de/en/newsdetail/1a50686c-ea99-4ac0-9392-75347ca7d838
Edit: Má s tím někdo už nějaké zkušenosti? S prvním vdáním byly nějaké problémy, ale nikde jsem se nedozvěděl jaké. Pro jistotu jsem to zatím neinstaloval.
Naposledy upravil(a) Lark dne pon 02.02.2015 13:48, celkem upraveno 1 x.
všichni máme nějakové starosti a musíme se s nimi poprat jen někdo se s nimi pere už pěkně dlouho.No ještě, že ty stránky nemají ve dvaceti jazycích to by se v tom už nikdo neorientoval.
U Jeti jsem si ani nevšimnul,žeby je nějaková norma vykolejila.
Kamca píše:... )U Jeti jsem si ani nevšimnul,že by je nějaková norma vykolejila.
Tak Gr. prodej a kup si JETIáka
Ono ti v rádiu něco nejede, chybí, nefunguje jak má, nedá se s tím řídit ?
Ty aktualizace beru asi takto:

jyrry.webnode.cz
Mužů ti ho prodat jestli chceš....u teto cenové kategorie jsem očekával větší péči o zákazníka.Pořídil jsem si přijmač s gyrem a bohužel program gyra pro letadlo tam je asi jen jako bonus k programu pro heli.Nabízí pouze základni nastaveni proti tomu co je za soft pro heli.A kdy se dočkám vylepšení za rok nebo dva??Už teď ho mám rok a pořád nic, tak to je i s rádiem!
No a teto tvé tabulky se asi Graupner drží.