Protos 500

Vrtulníky do velikosti 500.
Zamčeno
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

#316 Příspěvek od prochel »

michalval píše:Ahoj všichni, pročetl jsem zdejší vlákno o bezpádlovkách, přesto se zeptám: jaký systém pro bezpádlovku na Protose?
Včera jsem si vyzkoušel Rondo a musím říct, že je to paráda, tak jdu do FBL taky. Mám vyhlídnutý V-bar od Mikada, protože zde píšete, že nastavování verze 4.0 je jednoduché,dá se nahrát ze souboru z PC a taky proto, že Krtek slibuje, že ho při zakoupení nastaví.
Jakou úpravu hlavy? Originál od MSH (to se mi zdá jednodušší) nebo hlavu od Snipera II.

Díky.

Michal
Hlavu nech originál jen delší táhla aspoň tak to mám já :) Já mám na protosovi rondo funguje ale je trošičku složitější nastavování kdy bych neska kupoval bezpádlovej system tak jdu do v-baru od mikáda
1one

#317 Příspěvek od 1one »

Ono se celkově dost málo na tom to foru i jinde píše o bezpádlovkách, což si myslím je velká škoda. Když kukám na net, tak jen na zahraničních webech se dá dočíst něco víc. Sehnat český manuál ,nebo poznatky a rady je u nás problém ,nebo aspoň mám takovej pocit. Jsem jen průměrně zdatnej v angl. a tak mám dost přivřený vátka k uplnému pochopení některého nastavení a doladění bezpádlovky. :( vlastním rondo ,maká to ...lítá to...ale něni to uplně ono .... :?
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
papaya

Protos build video

#318 Příspěvek od papaya »

Snad to niekomu bude na nieco dobre

Protos build video(je potrebne byt na helifreaku prihlaseny)
http://www.helifreak.com/showthread.php ... uild+video

Pokial uz to je na fore, kludne to zmazte...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#319 Příspěvek od oskar 007 »

Hezký podvečer. Tak dnes jsem vyrazil s MSH na pole a chtěl jsem si udělat krásné odpoledne. 4 hopy v pohodě. Při pátém asi v polovině baterky se normálně protosek jak kdyby rozpad ve vzduchu. Zajímavé je že každý list jsem našel jinde i s grypem. Ty gypy jako by se rozlomily. Nemůžu přijít na příčinu. Setkali ste se s něčím podobným?
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
1ondra9

#320 Příspěvek od 1ondra9 »

oskar 007 píše:Hezký podvečer. Tak dnes jsem vyrazil s MSH na pole a chtěl jsem si udělat krásné odpoledne. 4 hopy v pohodě. Při pátém asi v polovině baterky se normálně protosek jak kdyby rozpad ve vzduchu. Zajímavé je že každý list jsem našel jinde i s grypem. Ty gypy jako by se rozlomily. Nemůžu přijít na příčinu. Setkali ste se s něčím podobným?

kolik točíš ?? a co LOCTITE 243 - POUŽILS ??

předpokládám že jsi měl gripy plastové....?
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#321 Příspěvek od oskar 007 »

locte samozdřejmě.. bez něj to ani nejde. Gripy byly plastové. Točky netuším. Ale mám tam křivku spíš na pohodové lítání a ne na 3D. Takový machr ještě nejsem. Nějaké fotky mám ale zaboha nevím jak je sem dat.
www.hrabanek-sroubky.cz
michalval

#322 Příspěvek od michalval »

Jaký máš pastorek-motor-baterky-křivku? Z toho by šlo vydedukovat, jestli byly točky nadnormál.
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od oskar 007 »

no pastorek mám 14 zubu jestli sem se nesek při počítání a baterky mám lipolky. Křivku mám pitc cure 81 / 100 /100 a thro cure 66/80/12,5. Motor setový ale nějak mi začíná pískat.
www.hrabanek-sroubky.cz
michalval

#324 Příspěvek od michalval »

Setový motor má 880 KV - jestli se nepletu. Lipolky otáčky zvyšují, ale pastorek máš menší (kamarád lítá lipolky a 13 Z pastorek, ale zase má 1000 KV). Tak si myslím, že tohle máš v pořádku.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od prochel »

oskar 007 píše:no pastorek mám 14 zubu jestli sem se nesek při počítání a baterky mám lipolky. Křivku mám pitc cure 81 / 100 /100 a thro cure 66/80/12,5. Motor setový ale nějak mi začíná pískat.
já mám na protosovi pastorek 16z (setový motor), lipolky, je sice pravda gripy kovový a bezpádlo , ale taková závada se mi ještě nestala , to úplmě vypadá jako by se ti povolijy šrouby který zajišťijou grip k příčný hřídelce, a ta příčná hřídel byla OK závity a tak , nebo vní zůstal zalomenej šroub,???
michalval

#326 Příspěvek od michalval »

prochel píše:
michalval píše:Ahoj všichni, pročetl jsem zdejší vlákno o bezpádlovkách, přesto se zeptám: jaký systém pro bezpádlovku na Protose?
Včera jsem si vyzkoušel Rondo a musím říct, že je to paráda, tak jdu do FBL taky. Mám vyhlídnutý V-bar od Mikada, protože zde píšete, že nastavování verze 4.0 je jednoduché,dá se nahrát ze souboru z PC a taky proto, že Krtek slibuje, že ho při zakoupení nastaví.
Jakou úpravu hlavy? Originál od MSH (to se mi zdá jednodušší) nebo hlavu od Snipera II.

Díky.

Michal
Hlavu nech originál jen delší táhla aspoň tak to mám já :) Já mám na protosovi rondo funguje ale je trošičku složitější nastavování kdy bych neska kupoval bezpádlovej system tak jdu do v-baru od mikáda

Tak jsem tedy včera donesl domů V-bar 4.0 a úpravu hlavy od MSH. Tak se na to těším, že už budu bezpádlovej a že při dalším pádu nebudu muset rozmotávat drát pádel :)
Drop

#327 Příspěvek od Drop »

michalval píše:
prochel píše:

Díky.

Michal

Tak jsem tedy včera donesl domů V-bar 4.0 a úpravu hlavy od MSH. Tak se na to těším, že už budu bezpádlovej a že při dalším pádu nebudu muset rozmotávat drát pádel :)

Čau, kdo ti to tam montoval?? Pak sem prosimtě napiš, rozdíl co jsi v porovnání s pádlovkou zaznamenal, jsem na to zvědav :wink:
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
michalval

#328 Příspěvek od michalval »

Namontované to není, včera jsem to pouze donesl domů. Montovat to budu já. Předělat hlavu je strašně jednoduché, nalepit jednotku a satelit, taky ; nastavovat a zalítávat to bude Krtek, který to teď slibuje všem nastavit zadarmo (to mu nechci dělat reklamu, ale hodí se to).
Dojmy napíšu. Stačili mi dojmy z Ronda - poté, co jsem rozplácnul moje pádlo, mi kámoš půjčil svýho Protose s Rondem a připadal jsem si jako borec.
EDIT: všem, co si to u něj koupí, pochopitelně. Aby mě Krtek nezaškrtil, až se mu tam všichni nahrnou :-)
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#329 Příspěvek od oskar 007 »

Jen pro zajímavost se mrkněte na ty fotky.... zajimavé je, kde jsou zlomené ty gripy. http://wasone.rajce.idnes.cz/
www.hrabanek-sroubky.cz
michalval

#330 Příspěvek od michalval »

Upřímnou soustrast, no aspoň ho nemáš od bláta, jako já. Nechci si moc hrát na Sherlocka, ale buď se Ti uvolnily šrouby mezi gripem a příčnou hřídelí a nebo se zlomily plácnutím listů do ocasní trubky (jesttli teda dobře vidím, že je ohnutá). Ty listy co tam máš jsou SABy ne? A ty jsou hodně tvrdé.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 500“