Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tox232
Kontaktovat uživatele:

#316 Příspěvek od tox232 »

kesi píše:Asi mě jebne! Teď už jsem to podělal totálně. :x Chtěl jsem to vyzpátkovat, abych zadal 80% a pak, když to nešlo, tak jsem objednávku smazal a začal jsem znovu, jenže od té původní už mě přišel email a já ji už smazal a nezaplatil, to je kua den... :x

Bacha na to aby jsi si tam nedal malou cenu a nepřišel ti balík jak kráva.Jak pak celníkům prokážeš že např.letadlo vysílačka elektronika atd stalo pár dolarů.
http://tox232.webnode.cz
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#317 Příspěvek od JirkaA »

tox232 píše:TO JirkaA :Takže jsem napsal defakto to co ty akorát ne tak pěkně.A kolik je 150eur dolarů pro dnešní kurz.Jo a vtom linku si smázni tu poslední tečku

Ty jsi psal tvoji domněnku, já jsem psal jak to je opravdu. To je trochu rozdíl. Kolik je to v USD si můžeš snadno spočítat ;) (nápověda: trojčlenka, výsledek je 200,11 USD)
OK2WY
AR1
Kontaktovat uživatele:

#318 Příspěvek od AR1 »

tox232 píše:
kesi píše:Asi mě jebne! Teď už jsem to podělal totálně. :x Chtěl jsem to vyzpátkovat, abych zadal 80% a pak, když to nešlo, tak jsem objednávku smazal a začal jsem znovu, jenže od té původní už mě přišel email a já ji už smazal a nezaplatil, to je kua den... :x

Bacha na to aby jsi si tam nedal malou cenu a nepřišel ti balík jak kráva.Jak pak celníkům prokážeš že např.letadlo vysílačka elektronika atd stalo pár dolarů.

To je úplně jedno, není na adresátovi aby prokazoval, že hodnota zboží v balíku odpovídá hodnotě deklarované odesílatelem.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
AR1
Kontaktovat uživatele:

#319 Příspěvek od AR1 »

tox232 píše:

To je úplně jedno, není na adresátovi aby prokazoval, že hodnota zboží v balíku odpovídá hodnotě deklarované odesílatelem.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
kesi
Kontaktovat uživatele:

#320 Příspěvek od kesi »

Tak jo kluci, díky všem za pomoc, fakt si toho vážím. :)
psena píše:Obcas me to taky blbne, radsi pouzivam myslim Chrome prohlizec...
...nebo budes muset asi znovu naskladat kosik.
Takovej harcovnik a mas problem s eshopem :D

Zítra to zkusím znovu, lépe a v jiném prohlížeči (radši) a taky v jiném rozpoložení mysli, jsem to ale dneska matloň, njn, pro dnešek už jsem doharcoval. :D

Edit: tak objednáno a zaplaceno, hurá! Jen pár věcí není skladem, tak budu muset halt čekat...
olisoft

#321 Příspěvek od olisoft »

Tak toto bolo tusim najdlhsie, co colnici dokazu... A to udaje mali hned a vraj mi koli doplneniu pisali mail a volali (moc sa mi to nezda, nemal som ani zmeskany hovor, ani mail...) :roll:
Ze boli medzitym sviatky tomu asi dost napomohlo.

Zásielka smerovaná na colnicu. 2010-03-30
Výstup z colného úradu 2010-04-12
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#322 Příspěvek od L.Bily »

mohli ti volat, aj mne volali a pisali email, lebo sa im nezdala cena balika, je pravda ze som ju uviedol o vela nizsiu a niesu zasa az taky blby, ale da sa to trocha ojebkat :D
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
olisoft

#323 Příspěvek od olisoft »

lenze mne nik nevolal ani nemailoval... :roll:

zato ja som tam volal pravidelne, ci este nieco potrebuju a ci uz to odbavia. Ale dovolat sa tam je o zivot. Na pevnej bud neberu, alebo maju obsadene, na mobil som sa par krat nejako dovolal, ale potom uz ani to nebrali... a cas plynul a plynul.
Nemam potrebu ich nejako oblbovat, poslal som potrebne udaje.
Ja chcem balicek a nie nejake ofuky s colnikmi.
olisoft

#324 Příspěvek od olisoft »

zblblo mi pripojenie, prosim o vymaz duplicitneho prispevku...
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od L.Bily »

ja som mal zasa taky problem ze co prisiel papier, tak bola na nom zle uvedena emailova adresa. tiez som tam volal a aj hovorili ze tusim to ma byt bez botky, uz si to presne neopametam, zaujimave je ze vedeli o tom ze posilaju zlu emailovu adresu a co?
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
olisoft

#326 Příspěvek od olisoft »

Ja som mail skopiroval z ich stranky (ktora bola tiez na tom papieri) a dostali to. Nastastie...
Igel
Kontaktovat uživatele:

#327 Příspěvek od Igel »

Aj ja som si naivne myslel ze nie je na adresatovi aby dokazoval ci je suma na fakture spravna, alebo nie. Dokonca som to colnikovi tvrdil. Vobec ho to nezaujimalo, prehlasil ze on take obchody pozna a ked sa mi nepaci, kludne to poslu spat. Za jeho peniaze to nebude, cvaka to stat.
Takze nastal druhy problem, ukazat mu vypis ktory potvrdzuje realnu platbu. Kedze ja nie som ignorantske hovado a uvadzam v objednavke vzdy poziadavku na 100% hodnoty tovaru na fakture, vytlacil som si aktualny pohyb v banke a doniesol mu ho. Napodiv, stacilo mu to, pritom by zasa mne stacilo napisat si tam cokolvek.
Nasledovali moje otazky: - Co ak by mi to objednal niekto iny a z ineho statu a mna by uviedol ako adresata? (to by nas nezaujimalo, musel by ste zohnat vypis) - a vam by stacil vypis od cudzieho cloveka? (ano) - a faktura ako oficialny doklad by vam nahodou nestacila? (to je pre nas zdrap papiera) - a preco vam mam ja dokazovat, kolko to stalo, ked tu mate fakturu? (pretoze my take obchody a vas modelarov pozname) - to chcete povedat ze som klamar? (Viete co, ja sa s vami vobec bavit nemusim a rovno to poslem spat) - a na zaklade coho? (na zaklade toho, ze nechcete preukazat hodnotu tovaru) - ale ved tam mate fakturu (ale mna faktura nezaujima).
Tu som pochopil ze to dalej nema zmysel. Mohol by som sa stazovat, mohol by som chciet, aby to preskumal znalec... Vysledok by bol ten, ze tovar by som mal o 3 mesiace neskor.
Colnik vsak este neskoncil a vyzval ma aby som na fakturu, ktora ho vlastne nezaujima napisal slovenske preklady nazvov tovaru. Lebo on vraj po anglicky nevie. Co ma zabilo definitivne :)))

Cele toto sa odohralo na colnici v Bratislave, a myslim ze sa to bude odohravat aj dalej. Asi az do doby, ked si zacnem objednavat z HC nejake lahke a hodne neskladne predmety a po prichode na colnicu im s usmevom oznamim nech si to riesia ako len chcu, mna nezaujima ze ich nezaujima faktura. Oni budu vypisovat papiere a prplat sa s tym. Mna to bude stat akurat postovne, ktore bude male. Za to mi to stoji.
WW2
olisoft

#328 Příspěvek od olisoft »

Normalne Ta chapem...
Mne este vcera prisla z posty BA090 upomienka! ako keby som koli tomu baliku dost neotravoval. :roll:
A to v ten den ako to poslali mi ho aj odoslali z colnice postou.
Maju v tom bordel a zevraj maju teraz strasne vela balikov (ze viac ako na vianoce).

Aku pridanu hodnotu tomu dava tento ******* stat, ked vybera za vsetko nad 22€ DPH? Ach. Musel som sa vypisat.

Aspon ze dnes mi balik prisiel domov.
Igel
Kontaktovat uživatele:

#329 Příspěvek od Igel »

Upomienka? To je dobre, u nas presiel postar od metody "balik nedonesiem, hodim len listok" k metode "serem aj na listok". Takze si pekne vytrejsujem a s cislom zasielky si idem na postu. Z tejto krajiny mi uz je na grcanie... Vlastne ani nie z krajiny, ale z vsivavej bandy uradnickej
WW2
robotmz

#330 Příspěvek od robotmz »

Ja som objednal mobil na DX a za týždeň na to ochrannú fóliu.
Fólia je doma, mobil sa niekde túla ...
HK mobil "opustil" 25.03.2010...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“