B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Re: B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Hele, to je nějaký divný, éro s příďovým podvozkem a tancuje při rozjezdu... ???? Tohle éro od H9 jsem zalítával a lítal kamarádovi a lítalo jako z praku, ladně, čistě, bez jakýkoli záludnosti. Nojo,no, ale byly tam spalováky, čtyřtakty
, že by to bylo tím ??

http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
hoblik píše:Hele, to je nějaký divný, éro s příďovým podvozkem a tancuje při rozjezdu... ???? ...
No, ono to bylo dost termické, pytel aeroklubu sice ukazoval přesně proti eru ale moje vlajecka cca na urovni era jen bokem chvilemi i 180° proti, pak 90° bočák...
jyrry.webnode.cz
Tak načínám další kapitolu reverzního inženýrství - tentokrát jsem o 2 přepážky dál; jestli to tak půjde dál tak do roka až dvou mám ve frézce celý trup 
jyrry.webnode.cz
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:Tak načínám další kapitolu reverzního inženýrství - tentokrát jsem o 2 přepážky dál; jestli to tak půjde dál tak do roka až dvou mám ve frézce celý trup
no vidis jak ses do toho pustil..
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Nemas nahodou lepit (samo)kridlo na pristi rok???
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
No jo, to mám... ale už to zase není samokřídlo... teda asi...
Ale B-25 chci zprovoznit, Michal už mi za tu poslední kraksnu vynadal, že pak se mnou jezdil jen jako mehánik
Ale B-25 chci zprovoznit, Michal už mi za tu poslední kraksnu vynadal, že pak se mnou jezdil jen jako mehánik
jyrry.webnode.cz
No to chápu že ti vynadal
Jsem zvědavej s čím příští sezonu přijdeš teda 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:... s čím příští sezonu přijdeš teda
Copak já... ale Michal...
(teda kromě B-25...
jyrry.webnode.cz
Dneska jsem realizoval další (třetí...) zkušební frézování. Na to že opravuju jen čumák toho není zase tak málo...
Nasucho sestaveno. Vypadá to že jsem se reverzně proinženýroval až ke křídlu
Nasucho sestaveno. Vypadá to že jsem se reverzně proinženýroval až ke křídlu
jyrry.webnode.cz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo by lepší, když už jseš v tom, namalovat celej trup?
Jirka
Jirka
Ground Penetration Tester
Tak postupně k tomu můžeš doplnit i zbytek trupu, ocas, křídla - a frézovat to jako stavebnici pro ostatní 
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
B-25 mám koupenou už dávno jako vektory, jen se mi do toho nechtělo... tohle byl spíš úlet, stavebnice objednaná pod vlivem... 
jyrry.webnode.cz
Zase jednou falešný pocit že hořlavé resty jsou zpracované...
Napasoval jsem tu klíčovou přepážku a na ní to všechno budu stavět:
Napasoval jsem tu klíčovou přepážku a na ní to všechno budu stavět:
jyrry.webnode.cz
Zase kousek; dvě nosné přepážky jsou vlepené a na nich zítra ustavím a přilepím tu celou konstrukci.
Mezitím ladím tvar čumáku, zkušební tisk sedí docela dobře, ještě vymyslím lůžka osmi kulometů:
Mezitím ladím tvar čumáku, zkušební tisk sedí docela dobře, ještě vymyslím lůžka osmi kulometů:
jyrry.webnode.cz