Kluci,co kdyby jsme jim dali každému letadlo a vzali je mezi sebe? Čiko by samozřejmě věnoval helinu... Co se jim trošku věnovat a né jen pomlouvat..... Už mi hrabe ze slunka,raději toho nechám
Ty jo, a představte si tu reportáž na Nově, jak se mladí Romové věnují ušlechtilé zábavě s vysílačkou v ruce, kterou si samozřejmně koupili z poctivě vydělaných peněz na letní brigádě... Teď už jen najít správné sponzory!
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
Ty brdo,gadžové lítají se sekačkou a Brazilci s letadly. A našeho předsedu by nahradil Dezider Urgács To by byla reportáž a všude kolem by se to hemžilo malými Brazíličatky. Po odjezdu z letiště by štáb zjistil,že jim chybí kamera atd...
Jsem si říkal, jestli umím číst nebo mám nějaké vidiny... každopádně hnědo-čecha, který si poctivou a tvrdou prací vydělal na takového Agile 7.2 nebo T-rexe 700.... dočista sci-fi či fata morgánab:grin::grin::grin:
Fly & land in safe. DEVO 10 - Deviation4, Agile 7.2, T-REX 450L, 450 DFC, V120D02S, Cessna 400
Chlapci, sveho casu sem v ramci napravne-vychovneho institutu chodival s nasimi alternativne pigmentovanymi spoluobcany na BBPS, uniformu jeste mam, zbrani a naboju dostatek, hlasim se do sluzby . A to by bylo, aby nebylo! .
Xenomorfus Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka Si vis pacem, para bellum
Jsem na tomhle světě už dlouho. Pořád ale nechápu, proč jsou všichni "nepřizpůsobiví" tolik chránění a cpou se do nich peníze! 90% jich nikdy nebude společnosti k užitku... Na rozumné podmínky nikdy neslyší, učit se a pracovat nechtějí, rozumí jen represím a zákony ctí jen pokud jim vyhovují... Aby bylo jasno - nemluvím jen o Romech, ono je opravdu jedno jak ten člověk vypadá, důležitý je jeho přístup k životu ve společnosti. Tihle lidé chtějí pouze využívat sociální výhody, ale nikdy se nebudou chovat jako slušní lidé, kteří ten systém financují z daní...
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich