Lark píše:V takovém případu je asi nejlepší se předem pořádně domluvit s tím, kdo to bude zpracovávat, případně mu napřed dát nějakou malou ukázku dat. A jak jsem psal, pokud to DXF budeš posílat mailem, tak to pošli zazipované. Ušetříš si možné problémy.
Já jsem kdysi jednomu místnímu uživateli, který jako prvotní informaci chtěl vědět, jak má ty frézované díly pro to frézování poskládat, tak jsem se mu nabídl, že mu ty díly vyfrézuji. Poslal mě DXF, tak jsem na to zběžně koukl, a napsal jsem mu, že za pětistofku mu to říznu. A on že tedy posílá materiál. A tady už byla ta moje prvotní chyba, že jsem se na to nekoukl v CAM. Tam po otevření v tom CAM - v těch výkresech byly stovky chyb, takže jsem se pustil do opravování těch chyb - měl jsem otevřený současně CAM a CAD, a jenom jsem opravoval chyby, až mě z toho hlava i oči bolely, dělal jsem to cca 10 - 15 hodin ( některé díly jsem musel celé vymazat a nakreslit znovu - i po odstranění chyb se tam ukázali znovu ty chyby - nemám pro to žádné vysvětlení - Larku - napadá Tě něco, čím by to mohlo být?) Takže jsem tomu uživateli napsal, že to bude o 1000Kč dražší, a mezi nami, za tu 1000Kč bych to nedělal znovu ani náhodou. Možná že
jirry ví o čem píši. Takže to skutečně chce, dopředu se kouknout, jestli ty data jsou použitelné, jak píše Lark.