Simulator - AEROFLY
Tak som si vcera nadsene stiahol model T Rex 500 kedze moje HK je jeho kopia a tesil som a ze to bude luxusny trening. Ale samozrejme, co cert nechcel, pri nacitani modelu mi simulator skolaboval. Mam skusit stiahnut neaky iny model pre overenie funkcnosti pridavnych modelov, alebo sa vam to uz stalo a ma to riesenie. OS Win 7 64bit
Cheerson CX-20, úpravy - 3D gimbal, OSD, fpv
panther píše:Tak som si vcera nadsene stiahol model T Rex 500 kedze moje HK je jeho kopia a tesil som a ze to bude luxusny trening. Ale samozrejme, co cert nechcel, pri nacitani modelu mi simulator skolaboval. Mam skusit stiahnut neaky iny model pre overenie funkcnosti pridavnych modelov, alebo sa vam to uz stalo a ma to riesenie. OS Win 7 64bit
Ahoj už nevím jak to bylo přesně, ale u každého modelu je nejaký soubor myslím .dat nebo tak něco, ten jde otevřít v textáku a přepisovala se tam verze AFPD na tu kterou sem mel, pak mi to jelo v pohodě...
Tady něco třeba najdeš.. Mi to přepsání verze pomohlo aj s tím padáním, ale měl jsem xpčko.. Ale nekterým modelum to nepomohlo.
http://www.ivok.cz/IK10-postupy.php
http://www.ivok.cz/IK10-postupy.php
Medlánky do simulátoru aerofly.
Zdravim kluci ....Mam prozbu a taky jeto moje srdcova zalezitost: Udelal by nekdo scenerku aeroklubu medlánky do AFPD na ver.1.9.7.9. Dekuji predem za odpoved. Letu Zdar . Luděk.
Luděk
Nastavení AFPD
Ahoj, nainstaloval jsem si hru AFPD a když zapnu hru, tak vůbec nereaguje letadlo na moji vysílačku. Dělá si prostě co chce. Nainstaloval jsem si ovladač k vysílačce a pak jsem někde četl, že musím kalibrovat vysílačku s windowsem a pak se hrou.. Byl by tu někdo ochotný napsat stručný popis? Nebo sem hodit nějaký odkaz pro začínajícího letce?
Díky, s pozdravem!
Díky, s pozdravem!
Musíš ve hře přiřadit funkce jednotlivým páčkám a potom nakalibrovat. Máš tam nabídku control, tam nastavíš to první a potom položku calibre, tam to pak zakalibruješ. Samo počítám že ve windows máš nainstalovaný ovladače.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Stene píše:A hlavně vůbec netuším, jak přidělit jednotlivý kanály různým páčkám.. Na nic to nereaguje..
přesně tehle problém mám taky
...ať přiřadím k jakékoliv funkci jakejkoliv kanál vysílačky, tak to nereaguje...
když nastavím na funkce(výšk/směr./...) klávesy na klávesnici, tak to funguje...
ale přitom vysílačka funguje normálně ve FMS!!
Xxx
selinak píše:Stene píše:A hlavně vůbec netuším, jak přidělit jednotlivý kanály různým páčkám.. Na nic to nereaguje..
přesně tehle problém mám taky![]()
...ať přiřadím k jakékoliv funkci jakejkoliv kanál vysílačky, tak to nereaguje...
když nastavím na funkce(výšk/směr./...) klávesy na klávesnici, tak to funguje...
Což tahle HW klíč, máte? Lze obejít crackem, ale to už si řešte každý sám. I když - možná, že to nebude tím, protože by to možná nešlo vůbec spustit.
AR1 píše:selinak píše:Stene píše:A hlavně vůbec netuším, jak přidělit jednotlivý kanály různým páčkám.. Na nic to nereaguje..
přesně tehle problém mám taky![]()
Což tahle HW klíč, máte? Lze obejít crackem, ale to už si řešte každý sám. I když - možná, že to nebude tím, protože by to možná nešlo vůbec spustit.
crack mám!! (kdyby tam nebyl crack, tak to údajně hlásí, že vysílačka není připojena vůbec a nepustí tě to nikam dál!!)
...já se dostanu všude, můžu i "letět"
...s blížící zimou bych byl rád, aby mi to fungoalo....dnes jsem byl lítat a byla strašná kosa!!!
Xxx
AFPD
Pánové,potřeboval bych český manuál na AFPD,můžete poradit.Dík