HK-250
Re: HK-250
Pravda, pravda 
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Nevím zda jsem správně pochopil Tvůj problém ...... ale.
Pokud se pereš jen s tím gyrem a mechanicky to máš tak nějak poletu schopné, zkus do směrovky vyvrtat 2mm dirku - ,někam blíž k trubce ( aby to nechytalo rezonance ) a tou dirkou provlíkni malinkej šroubek M2 a na něj dotáhni malinkatou samojistnou matičku. Tím že zvýšíš o malinko hmotnost ocasu, trošku upravíš výpočtové možnosti gyra. Bude pracovat s větší hmotovou setrvačností a někdy to může pomoci.
Pokud se pereš jen s tím gyrem a mechanicky to máš tak nějak poletu schopné, zkus do směrovky vyvrtat 2mm dirku - ,někam blíž k trubce ( aby to nechytalo rezonance ) a tou dirkou provlíkni malinkej šroubek M2 a na něj dotáhni malinkatou samojistnou matičku. Tím že zvýšíš o malinko hmotnost ocasu, trošku upravíš výpočtové možnosti gyra. Bude pracovat s větší hmotovou setrvačností a někdy to může pomoci.
Naposledy upravil(a) OPR dne úte 01.01.2013 16:27, celkem upraveno 1 x.
EvzEn píše:Ložiska i citlivost gyra jsem uz take resilJediné co je blbé je, že ty podložky, které se dávají na příčnou hřídel mezi gripy a hlavujsou jen v pytlíku s gripy :\
U toho náhonu jsem myslel vůli takovou kdy ta hřídelkana které je přidělané ozubené kolečko má vůle v ložiscích náhonu.. Prostě kdyz sundáš reminek a chytneš za to kolečko, kam jej nasazuješ, tak mě to lítá cca 1mm do každé strany.. Ted jsem si vzpomnel na radiální a axiální vuli ale nevím která je která
Jo, je to axiální a měl jsem to taky - vymněníl jsem ložiska a byl pokoj. ta vůle tom samozřejmě být nesmí.
(no a pokud mě moje sklerotická paměť neklame, ta u rexe se tam žádné podložky nedávají)
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Vyměnil si loziska ?? Která to pls jsou, posli mi link na hk. Díkes
Jak se to vlastně mění ?? Budu muset sundat nějak to ozubené kolečko co ? Nevěděl jsem, že se ty ložiska tam dají vyměnit..
U rexe se žádné podložky mezi ložiska gripů a hlavu nedávají ?? To je divný, ale já rexe nemám, takže nemůžu overit.. Ještě zkusím mrknout na náhradní díly pro rexe 250.
Jak se to vlastně mění ?? Budu muset sundat nějak to ozubené kolečko co ? Nevěděl jsem, že se ty ložiska tam dají vyměnit..
U rexe se žádné podložky mezi ložiska gripů a hlavu nedávají ?? To je divný, ale já rexe nemám, takže nemůžu overit.. Ještě zkusím mrknout na náhradní díly pro rexe 250.
Nech ložiska ložiskama,už tam máš stejně jiný náhon
a ten by už mněl vydržet
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Díky
Ale já jen pro mojí informaci, nebo kdyby to někdo řešil, tak aby to tu našel 
Už si ho zkoušel proletet ??
Už si ho zkoušel proletet ??
EvzEn píše:Vyměnil si loziska ?? Která to pls jsou, posli mi link na hk. Díkes
omlouvám se , asi se bavíme každý o něčem jiném
to:EvzEn psal jsem ti mail,už ti lita. to:zablabla má na mysli náhon řemínku,rozpadl se mu ten hliníkový HK, rexácký ho má plastový a pochybuju,že se v něm dají mněnit ložiska a pokud jo jestli by to vůbec mnělo smysl
http://viewitem.eim.ebay.cz/H25079A---- ... 65145/item
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Jojo, asi mluvíme každý o něčem jiném
No neva, hlavně, že si rozumíme 
Tsisters píše:to:EvzEn psal jsem ti mail,už ti lita. to:zablabla má na mysli náhon řemínku,rozpadl se mu ten hliníkový HK, rexácký ho má plastový a pochybuju,že se v něm dají mněnit ložiska a pokud jo jestli by to vůbec mnělo smysl![]()
jo ok díky za objasnění, já si to blbě přebral, že se jedná o zadní hřídelku náhonu vrtulky.......
ty evžen co s tím vrťasem děláš?
nemáš v hájí opravdu gyro?
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
tak se pochlubím
dneska jsem se na to konečně vrhnul
a tady je výsledek...
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Tak dobrý, zdá se, že pěkně postupuješ
myslím, že ještě pár hodin a budeš moct jít do vzduchu
nějaké problemy behem stavby ? 
Jaký si tam dal serva ?
Jaký si tam dal serva ?
Tak ako tu citam vase prispevky normalne som sa naladil, ze aj ja by som si zaobstaral to nizkonakladove HK
prijimac zaoberem od Orange...no musim nakupit vsetko ale do cca 140euro sa vojdem snad.Za tu cenu by to bola dobra zabavka.
Jasný klidně si jej kup
je to dobrý stroj... Jediné co doporučuju je, vymenit desku cykliky a náhon zadní vrtulky za align 
Jinak heli letá docela pěkně
I když z vlastní zkušenosti jsem zjistil, že je to hlavně o nastavení 
Jinak heli letá docela pěkně