HK 500 GT
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem hned ten SS70A poslal zpátky do HC, vůbec nefungoval a něco mi prvedl s přijímačem, což už jsem tu myslim psal. Tak jsem si za to vzal ten Tz85A a to jre úplně něco jinýho. I ten vzhled je parádní, akorát nekomunikuje s prog. kartičkou TR. No a taky mám ten SS50A a dělá mi něco podobnýho co tobě ten 70A. Takže to jsou regly fakt na hov..
Od kus jsi? Že by jsme někdy zalítaly...
Od kus jsi? Že by jsme někdy zalítaly...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Souhlas, SS70A je dost zoufalá záležitost. Nicméně do začátku se s tím lítat dá
Zrovna okukuju Tz85A. Naspodu má větrací otvory, ale zrovna touhle stranou bych to rád přilepil na rám přes oboustrannou izolepu. Pak to ale nebude chladit. Máš to taky tak?
Pohybuju se kolem Prahy, hlavně na severu, ale pracuju na Praze 4, takže i východ
Pohybuju se kolem Prahy, hlavně na severu, ale pracuju na Praze 4, takže i východ
Spectrum DX8, Goblin 700 HC3SX
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nad větráním premejšlel, ale nakonec jsem to dal jak říkáš. Přidělal jsem to k rámu sucháčem a dvěma st. páskama. Má snad 100A burst, takže by se to němelo moc hřát, ale to poznám až si s tím zalítám a to určitě preferuješ dřív ty.
PS: po celý PH jsem dnes jezdil celej den(rozvoz zboží), tak se někdy dohodnem a vemu helinu sebou, když budeš mít zájem. Tady v UL mám jen dva kámoše vrtulníkáře a jinak samý letadýlkáře...Tak kdyžtak přes SZ, at tu nejdeme OT..
PS: po celý PH jsem dnes jezdil celej den(rozvoz zboží), tak se někdy dohodnem a vemu helinu sebou, když budeš mít zájem. Tady v UL mám jen dva kámoše vrtulníkáře a jinak samý letadýlkáře...Tak kdyžtak přes SZ, at tu nejdeme OT..
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
kola
PetrPPP píše:Předem se omlouvám za další popis problémů HK500GT. Snad to nikomu nevadí, ale někomu to třeba pomůže v rozhodování
Ráno jsem vylomil zub na hlavním kole a pochopitelně jsem v práci jako na trní... Takže obědová pauza, výlet do LHS (local hobby store) a nákup Align hlavní kolo 2x, autorotační kolo 2x, ložisko s pouzdrem 1x. Celkem 947Kč. Smontováno a nasazeno přímo v autě před krámem, zalétáno tamtéž. Rozdíl neskutečný... Žádné vůle, žádné osmičky, žádné vibrace, žádné divné pazvuky z ložiska. Děkuji, Align, můžu zase lítat
Jo a mimochodem, zašroubování Align pouzdra do Align kola je nebe a dudy oproti HK. Provedl jsem přímo v kufru auta za 1 minutu. Align kolo se dá nacvaknout na unašeč, takže se dá krásně vystředit na díry pro šrouby a až poté proříznout díry šroubem. HK kolo nedrží bez šroubů na pouzdru, takže je nutné přesně trefovat šrouby na díry v kole. Takže Align vs HK 1:0
Shrnuto, doporučuju celou sestavu hlavních kol a ložiska z HK rovnou vyměnit.
ja jsem mel ve stavebnici cerna kola a ty jsou kvalitou OK.(nehazou,bez vule,....) jinak hezke video..
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
To dj_krata: Díky, taky jsem z videa nadšen
Mám to v HD a to je teprve pokoukání. Mám ještě dalších asi 15 minut záznamu, budu to sestříhávat a zase zveřejním.
S těmi koly jsi měl docela štěstí. Já objednal náhradní kola, chodí v balení po dvou. Z těch 3 kol co mám se dá použít jedno
A na tom se mi dneska za letu vylomil jeden zub
Jinak se pohybuju v Praze a okolí, především.
S těmi koly jsi měl docela štěstí. Já objednal náhradní kola, chodí v balení po dvou. Z těch 3 kol co mám se dá použít jedno
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
politani
PetrPPP píše:To dj_krata: Díky, taky jsem z videa nadšenMám to v HD a to je teprve pokoukání. Mám ještě dalších asi 15 minut záznamu, budu to sestříhávat a zase zveřejním.
S těmi koly jsi měl docela štěstí. Já objednal náhradní kola, chodí v balení po dvou. Z těch 3 kol co mám se dá použít jednoA na tom se mi dneska za letu vylomil jeden zub
ja jsem z neratovic a mame tu i modelarske letiste,ale muzeme se domluvit i nake podliz Prahy..
popripadne muzeme udelat nakej sraz.. az zacne byt trochu teplo
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
No já zase jezdím lítat na neofiko letiště do Klecan (sekání trávy je zajištěno, ale není žádné zázemí, bez stolů, boudy, apod.). Tak to máme kousek, asi tak 5 minut autem od sebe
Zatím je to ale nesjízdné autem až na plochu, velké louže. Až to půjde, tak se domluvíme a sejdem se.
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
litani
PetrPPP píše:No já zase jezdím lítat na neofiko letiště do Klecan (sekání trávy je zajištěno, ale není žádné zázemí, bez stolů, boudy, apod.). Tak to máme kousek, asi tak 5 minut autem od sebeZatím je to ale nesjízdné autem až na plochu, velké louže. Až to půjde, tak se domluvíme a sejdem se.
neni to tam jak se jede od dalnice dolu do libeznic sjezd z hlavni silnice doleva.(odbocka sedlec)
Je to vedle skladu Aholdu hned u Klecan. Na satelitní mapě je dokonce vidět off-road dráha, která je hned vedle:
http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=133068144@ay=136293152@at=RC%20leti%C5%A1t%C4%9B%20Klecany@ad=RC%20leti%C5%A1t%C4%9B%20Klecany@x=133070896@y=136292672@z=16
http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=133068144@ay=136293152@at=RC%20leti%C5%A1t%C4%9B%20Klecany@ad=RC%20leti%C5%A1t%C4%9B%20Klecany@x=133070896@y=136292672@z=16
- dj_krata
- Kontaktovat uživatele:
misto
PetrPPP píše:Je to vedle skladu Aholdu hned u Klecan. Na satelitní mapě je dokonce vidět off-road dráha, která je hned vedle:
tak to je v poho mam to tam 15-20 min..
my to mame tady...
http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=133068144@ ... 86576@z=17
asfaltova draha,trava, lavicky,bohuzel taky bez 240V nabijim z auta
HK 500
Mam dotaz, nechystaju v HK tento rok upgrade HK500 ?
Po precitani tochto vlakna mi je jasne ze za 70$ nemozem ocakavat hodinky s vodotriskom, ale ked si to clovek vylepsi (zadny rotor metal, lozisko a kolesa align), osadi slusnou elektronikou. Uz to tak lacno nevychadza, v porovnani s T-rexom.
Preto ma zaujima ci ste niekde necitali. Ci nechystaju upgrade, potesili by karbonove chassis, v zadu kardan by uz bola ceresnicka na torte. Aj keby mala cena kitu narast.
Rad by som si tento rok zakupil vrtulnik triedy 500.(urcite si ho chcem montovat sam)
Po precitani tochto vlakna mi je jasne ze za 70$ nemozem ocakavat hodinky s vodotriskom, ale ked si to clovek vylepsi (zadny rotor metal, lozisko a kolesa align), osadi slusnou elektronikou. Uz to tak lacno nevychadza, v porovnani s T-rexom.
Preto ma zaujima ci ste niekde necitali. Ci nechystaju upgrade, potesili by karbonove chassis, v zadu kardan by uz bola ceresnicka na torte. Aj keby mala cena kitu narast.
Rad by som si tento rok zakupil vrtulnik triedy 500.(urcite si ho chcem montovat sam)
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
O upgradu se na diskuzích Hobbycity diskutuje pořád dokola. Nikdo samozřejmě nic neví, ale karbonový rám je tam už od začátku prodeje HK500GT. Jenže stojí 70 dolarů a je na poslání dost těžký. A pak už se podle mě HK500GT opravdu nevyplatí, protože se dá lepší klon sehnat levnějc... A nebo i pak už ten origo ESP vyjde pomalu na stejné peníze...
Myslím, že HK500GT má význam jen pokud to člověk nechá co nejvíce v původním stavu a vymění jen to nejdůležitější.
Jinak jsem nahrál další video: http://www.youtube.com/watch?v=XVUW40_-opY
Myslím, že HK500GT má význam jen pokud to člověk nechá co nejvíce v původním stavu a vymění jen to nejdůležitější.
Jinak jsem nahrál další video: http://www.youtube.com/watch?v=XVUW40_-opY
Re: HK 500
fjuser píše:Mam dotaz, nechystaju v HK tento rok upgrade HK500 ?
asi se budeš na mě zlobit a možná i právem (a takových lidí tu bude víc které asi naseru) ale na tohle je jediná odpověď
ALIGN T-rex 500ESP !!!
promiňte mi to ale když slyším jaké problémy máte jen se samotným provozem HK a pak stejně děláte ,,drahé"
sice to ESPéčko vichází pořád o něco dráž než HK ale samotný pak provoz je daleko ekonomičtější než to pos.... HK a to je ten konečný fakt toho že člověk ušetří ...... a NÉÉÉ to že člověk ušetří při pořízení
a zase mě někdo tady určitě pošlete do prdele že jsem nějakej adro 1 jen pod jinym nickem co si léčí mindráky a že tu vytvářim reklamu
- OMYL
i u tý 5tistovky jsou věci které je dobré VYMĚNIT (šrouby , ložiska , řemen)- ale když je nevyměníte tak se v podstatě nic neděje (je to taky jen čínskej sráč - pardón TAJVAN
Naposledy upravil(a) 1ondra9 dne stř 03.03.2010 13:10, celkem upraveno 1 x.
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
PetrPPP píše:Souhlas, SS70A je dost zoufalá záležitost. Nicméně do začátku se s tím lítat dáZrovna okukuju Tz85A. Naspodu má větrací otvory, ale zrovna touhle stranou bych to rád přilepil na rám přes oboustrannou izolepu. Pak to ale nebude chladit. Máš to taky tak?
Dal si mi s tím větráním brouka do hlavy, tak jsem to předělal a snad to bude mít aspon učinek viz http://babuni.rajce.idnes.cz/HK_500_GT/#P3030005.JPG
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C