JETI Model a 2,4GHz
Tak na technicku temu, mna by napr. zaujimalo na kolko kanalov si to rozdeluje pasmo, aky je max pocet vysielacov, ako sa to chova ked sa zapne napr. 5 bluetooth mobilov (neni problem zohnat) a tie spolu nejako komunikuju, pripadne tam prihodit este nejake wifi atd.
A tiez by mohol niekto urobit podobne testy s generatorom a monitorom spektra ako tie co boli na youtube (najlepsie so zapnutym tym vsetkym hore spominanym).
A tiez by mohol niekto urobit podobne testy s generatorom a monitorom spektra ako tie co boli na youtube (najlepsie so zapnutym tym vsetkym hore spominanym).
- LV
- Kontaktovat uživatele:
petko píše:Tak neviem preco tu pisete o ASSAN a posielate linky na SPECTRUM ked je diskusia o JETI. Ako pises tks - nekomentujem. A aka je realita? Mne nejde o to ci moze naraz byt vo vzduchu 40 lietadiel ale o to aka je ta technologia dobra/zla.
V porovnaní s Futaba FASST je to lowend
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:petko píše:Tak neviem preco tu pisete o ASSAN a posielate linky na SPECTRUM ked je diskusia o JETI. Ako pises tks - nekomentujem. A aka je realita? Mne nejde o to ci moze naraz byt vo vzduchu 40 lietadiel ale o to aka je ta technologia dobra/zla.
pro krista pana, jak muzes neco takoveho rici! tys to zkousel? porovnaval? testoval? tys to videl jenom na obrazku. ....
LV píše:petko píše:Tak neviem preco tu pisete o ASSAN a posielate linky na SPECTRUM ked je diskusia o JETI. Ako pises tks - nekomentujem. A aka je realita? Mne nejde o to ci moze naraz byt vo vzduchu 40 lietadiel ale o to aka je ta technologia dobra/zla.
To nevadi ze bude lowend ?! ale nech pracuje na 100% ako ma!
- LV
- Kontaktovat uživatele:
pastyrik píše:
pro krista pana, jak muzes neco takoveho rici! tys to zkousel? porovnaval? testoval? tys to videl jenom na obrazku. ....
Prečo pre Krista Pána.... jednoducho je to tak. S tým nikto nič neurobí. Ani Graupner XPS IFS ani Spektrum DSM2 a ani Jeti a ani ASSAN. Vývoj neočuráš
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
a navic :
- pouzivaji moduly Z-BEE posledni generace. - vsichni ostatni maji starsi generace GHz modulu. to neznamena ze vzdy starsi musi byt horsi, ale vyvoj jde kupredu ...
- je dulezite jakym zpusobem maji moduly prenaset data a co maji delat, pokud je problem ve spojeni, ruseni atd. JETI neni čína a proto jen neokopirovali neco co funguje, ale po dukladnych testech, porovnani a zkouskach ostatnich systemu se snazili posbirat co je kde nejlepsiho a udelat vlastni system prenosu dat. to je jedna z vyhod toho, kdo neni mezi prvnimi - solidni firma se pouci z chyb ostatnich
...pro zajemce mohu zaslat videa z pasmoveho analyzeru - jak se chovaji jednotlive systemy vcetne JETI ....
to se tyka i designu vyrobku, anten, velikosti a vahy prijimacu atd
- pouzivaji moduly Z-BEE posledni generace. - vsichni ostatni maji starsi generace GHz modulu. to neznamena ze vzdy starsi musi byt horsi, ale vyvoj jde kupredu ...
- je dulezite jakym zpusobem maji moduly prenaset data a co maji delat, pokud je problem ve spojeni, ruseni atd. JETI neni čína a proto jen neokopirovali neco co funguje, ale po dukladnych testech, porovnani a zkouskach ostatnich systemu se snazili posbirat co je kde nejlepsiho a udelat vlastni system prenosu dat. to je jedna z vyhod toho, kdo neni mezi prvnimi - solidni firma se pouci z chyb ostatnich
...pro zajemce mohu zaslat videa z pasmoveho analyzeru - jak se chovaji jednotlive systemy vcetne JETI ....
to se tyka i designu vyrobku, anten, velikosti a vahy prijimacu atd
LV píše:pastyrik píše:
Prečo pre Krista Pána.... jednoducho je to tak. S tým nikto nič neurobí. Ani Graupner XPS IFS ani Spektrum DSM2 a ani Jeti a ani ASSAN. Vývoj neočuráš
muzes nam rici, na zaklade jakych testu, zkousek a zkusenosti jsi dosel k tomuto zaveru? asi mame rozdilne pristrojove vybaveni a delame rozdilne testy jelikoz ja tve tvrzeni nemohu potvrdit.
LV a dalsi: vobec nechapem kde ste na to prisli. Argumenty? Hocico. Alebo len tak hadzete spinu na JETI, aby rec nestala?
pastyrik: ak nemas nieco ako NDA tak to uploadni na nejaky web a hotovo. Inak urcite je to ZigBee modul? Predpokladam, ze si to mal v ruke ked mas tie videa
, lebo ja som hovoril ze podla obrazka to je zbee, ale moze byt aj nieco "custom".
pastyrik: ak nemas nieco ako NDA tak to uploadni na nejaky web a hotovo. Inak urcite je to ZigBee modul? Predpokladam, ze si to mal v ruke ked mas tie videa
ted jsi me znejistel, na GHz modulu je prelepka JETI a nechci ji trhat, tak jsem se byl podivat do papiru a tam mam Z-BEE. doufam ze jsem si to dobre napsal a nekecam...
na web to cele davat nechci. jednak jsem liny a radeji pujdu na letiste a jednak mam dohodu, ze vysledky porovnani a testu zkusebni serie jsou jen pro JETI a pro testovace. ostatne - uvedeni na trh by melo byt jiz zitra...a pak bude po tajnostech
ale videa z analyzeru nebo srovnavaci tabulky poslat mohu
predpokladam ze to vse a mnohem vice daji na svuj web sami, je to v jejich zajmu
je mi jasny, ze za 14 dni par lidi nemuze rici ze je to na 100% takove nebo makove, ale mohu opravdu rici, ze jsme nenasli zasadni problem (testovači), - par drobnosti ktere jsou jiz odstranene ano. zatim to vypada opravdu dobre.
ja bych rad jeste poradne vyzkousel seriove a paralelni razeni prijimacu a tim to pro me konci.
na web to cele davat nechci. jednak jsem liny a radeji pujdu na letiste a jednak mam dohodu, ze vysledky porovnani a testu zkusebni serie jsou jen pro JETI a pro testovace. ostatne - uvedeni na trh by melo byt jiz zitra...a pak bude po tajnostech
ale videa z analyzeru nebo srovnavaci tabulky poslat mohu
predpokladam ze to vse a mnohem vice daji na svuj web sami, je to v jejich zajmu
je mi jasny, ze za 14 dni par lidi nemuze rici ze je to na 100% takove nebo makove, ale mohu opravdu rici, ze jsme nenasli zasadni problem (testovači), - par drobnosti ktere jsou jiz odstranene ano. zatim to vypada opravdu dobre.
ja bych rad jeste poradne vyzkousel seriove a paralelni razeni prijimacu a tim to pro me konci.
pastyrik: Inak ked si takto s nimi v kontakte, zaujimala by ma taka vec, ci to ma priamy digitalny vstup. Nieco ako rs232 s definovanym protokolom. Pouzitie - okrem cisto sebeckych dovodov ktore ti isto hned dojdu, ked si sledoval tento thread
napr. na robotiku. A vobec, PPM na vysielacej strane treba pochovat
.
bohuzel, to co mam k dispozici ma jeden vstup klasika PPM a druhy pro programator a zobrazovac (podle me skoda ze zatim pouze dvouradkovy) JETI Box.pry by meli byt brzy hotove verze prijimacu s linkovym vystupem. o RS232 nebo podobnem rozhrani nevim v souvislosti s JETI nic, asi by to chtelo dotaz primo k nim