Co je lepší? Zkrátit páku nebo omezit dráhu serva?

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
sampoalphascan

Re: Co je lepší? Zkrátit páku nebo omezit dráhu serva?

#31 Příspěvek od sampoalphascan »

Už jsem tam ten obrázek dostal. Ano převede kanál plynu. No, a jednoduše tam do toho prostě něco přeteklo. A byl jsem u toho tak vím o čem mluvím. Nakonec skončila helina v zemi. A ten můj trex tenkrát taky.
dudaj

#32 Příspěvek od dudaj »

No ale netuším, na základě čeho jste posoudili chybu Microbeastu.
Já spíš nevěřím satelitu Spektrum. Jednak Spektra mají špatné dosahy, jednak by mě v životě nenapadlo dát do 700 heliny jeden satelit Spektrum.
Stačí zlomkové zastínění antény a je vymalováno. Pochopitelně netuším, jak to měl na 700 udělané. Ale pokud tam měl opravdu jen satelit bez normáního přijímače, tak si koledoval jednoznačně. A to nemluvím o malém konektorku, kterým se satelity propojují.
Já v 600 stovce mám klasický přijímač s plným dosahem. A dokud tam bylo dříve Spektrum DSMX, tak byl přijímač a ještě satelit. Ty krátký antény prostě prostor pouze přijímačem nevykryly ani náhodou. Tím pádem plyny jdou přímo do přijímače a do Mikrobeastu klasické servokonektory. Jedině 250 mám zapojenou přes Sbus k Taranisovi. Ale zase plyn do přijímače.
sampoalphascan

#33 Příspěvek od sampoalphascan »

Já tam měl satelit od spektrumu, on plnohodnotný přijímač od futaby. Ale to je celkem jedno, jen jsem chtěl poukázat na to, že se to může stát, ale tak každá jednotka může mít a většinou i má svý mouchy.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“