Jumper T18
Re: Jumper T18
A jo Jumper není RadioMaster. Tak to jsem se špatně díval. To se omlouvám.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Ten přijímač má svoje vlákno tady. Dá se použít i jiný fw, v jednom mám fw midelic (viz RCG), ve druhém poslední soft od FrSky, není to ale úplně triviální. Origo přijímač má (nebo aspoň měl) fw jak píše blembondo.Maher787 píše:...v sete s R8 prijímačom a mam problém ....
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Maher787 píše:Zdravím, známy si kúpil T18 Pro v sete s R8 prijímačom a mam problém ich spolu nabindovat skúšal som všetko možné pozrel kopec návodov ale stále ho nevie nájsť ja mam naopak starú vysielačku este s Frsky DJT modulom tak ani neviem skúsiť ci nie je modul prijímač KO neporadí niekto co by som mohol robiť zle..
Kde to kúpil? Ak z Číny, tak ten Jumper R8 má FCC firmware, ako napísal blembondo. Treba ho nabindovať v režime D16. Keby ti to naozaj nijako nešlo ozvi sa mi cez SZ, do Zavara to nemáš zo Serede moc ďaleko, môžme to skúsiť spolu rozbehať ...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Ďakujem za rady poskúšal som všetky varianty Frsky a neviem prečo to nešlo nakoniec sa to ale chytilo pri FrskyX2 a D16 ale až asi na 3tí pokus. Chvílu som myslel že ten R8 prijímač je KO, lebo jeden 4kanalovy frsky prijímač čo mam doma len ako zálohu na auto sa chytil hneď.
Teraz to už funguje dobre. Dokonca sa mi na chvílu podarilo aj vysielačku bricknúť keď som sa snažil aktualizovať soft cez pc to stále hlásilo chybu s prístupom do pamäte a keď som priamo naharal novy soft na kartu, po spustený z vysielačky tiež chyba pamäte a po vypnutí už nenabehla. Naštastie bootloader išiel, vymenil som kartu sw nahral natvrdo a už funguje.
Ináč vysielačka celkom fajn prekvapivý rozdiel oproti mojej starej Turnigy
Teraz to už funguje dobre. Dokonca sa mi na chvílu podarilo aj vysielačku bricknúť keď som sa snažil aktualizovať soft cez pc to stále hlásilo chybu s prístupom do pamäte a keď som priamo naharal novy soft na kartu, po spustený z vysielačky tiež chyba pamäte a po vypnutí už nenabehla. Naštastie bootloader išiel, vymenil som kartu sw nahral natvrdo a už funguje.
Ináč vysielačka celkom fajn prekvapivý rozdiel oproti mojej starej Turnigy