T9X opentx nepamatuje si přijímače
Re: T9X opentx nepamatuje si přijímače
Tak v tom případě nechápu jak sem to tam dostal[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190106/465be6dc2e1d2218d3d2d8801ce9e3b9.jpg[/img]
Fofan píše:Tak v tom případě nechápu jak sem to tam dostal
No, četl jsem, že to nějakou dobu šlo, pak se zjistila nějaká chybička (už netuším co), takže se verze pro T9X "pozastavila" a od té doby už ji nikdo nevyvíjí. Resp. tuším, že se vyvíjí právě to Er9x, ale OpenTx už nějakou dobu ne.
(Já mám M64 (Atmel Atmega64) to je tuším pinově stejné jako M128, ale 128 má větší vnitřní paměť), takže i tím to může být)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Ok, a pokud se vrátím k tomu neustálému párování, je teda nějaká šance to ještě napravit tak, abych nemusel pokaždé párovat když jdu lítat s jiným modelem ale používám stejný modul rádiu?
Fofan píše:Ok, a pokud se vrátím k tomu neustálému párování, je teda nějaká šance to ještě napravit tak, abych nemusel pokaždé párovat když jdu lítat s jiným modelem ale používám stejný modul rádiu?
Podle mě, pokud je modul řízený PPM a pokud jsou to různé přijímače a modul si domlouvá u každého jiný protokol, tak bude potřeba pokaždé párovat znovu. Pomohly by přijímače se stejným protokolem (stejné přijímače).
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Aha, tak to v mém případě nebude možné