Bavit se třeba o provozních násobcích,obratové obálce,seřízení,centráže atd,je zcela zbytečné .Stačí důsledně kopírovat a nic se nám nemůže stááát
Bowlus Albatros
Re: Bowlus Albatros
No děkuju bohu,že všechny eroplány co jsem kočíroval nedělal takový pošuk jako větroňář .Asi i díky tomu žiju že.
Bavit se třeba o provozních násobcích,obratové obálce,seřízení,centráže atd,je zcela zbytečné .Stačí důsledně kopírovat a nic se nám nemůže stááát
- LV
- Kontaktovat uživatele:
tratonah píše:Stačí důsledně kopírovat a nic se nám nemůže stááát
Trošku to preháňaš.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Jo jo
. Články a rady p.Lněničky o pevnosti letadel ,články v časopisech jsou vlastně k ničemu .Může mi přeci kleknout servo nebo cévka v hlavě tak proč to řešit
.To že konečnou zkouškou dojdeš k nějakému závěru je podle mě užitečný.Podle výsledku můžu příště upravit ,případně odlehčit konstrukci a to je u VOP docela podstatný.
Získal jsem kontakt na ochotného konstruktéra letadel a věřím že mě to posune dál
O výsledek bádání se pak rád podělím.
Získal jsem kontakt na ochotného konstruktéra letadel a věřím že mě to posune dál
LV píše:Trošku to preháňaš.
Ale kdeže , to jsou tvoje slova a větrońáře
Na konštrukcii nemáš čo riešiť. Okopíruj presne originálnu a máš to.
Končím to už se vůbec nevztahuje k dotazu
Nezmar píše:Jo jo. Články a rady p.Lněničky o pevnosti letadel ,články v časopisech jsou vlastně k ničemu .Může mi přeci kleknout servo nebo cévka v hlavě tak proč to řešit
.To že konečnou zkouškou dojdeš k nějakému závěru je podle mě užitečný.Podle výsledku můžu příště upravit ,případně odlehčit konstrukci a to je u VOP docela podstatný.
Získal jsem kontakt na ochotného konstruktéra letadel a věřím že mě to posune dál![]()
Jdeš správnou cestou,již jen z hlediska stanovení max.výchylek oné tolik diskutované VOP . A protože už k tomu nemám co říct,končím a přeji hodně stavebních a letových úspěchů
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Koncis, lebo nemas co povedat. Si mimo.
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Tratonah v jednom ze svých příspěvků v jiném vlákně píše:
Dík
Jde o to,že vůbec nemám šajn na čem je plus,mínus,
Na kolíku či na plášti
Není schopen zjistit jednoduchou věc , na kterou stačí učivo základní školy + multimetr za 150,-
Přemýšlím, kde bere odvahu mentorovat tímto způsobem?
Že by lepší drzé čelo, nežli poplužní dvůr?
Dík
Jde o to,že vůbec nemám šajn na čem je plus,mínus,
Na kolíku či na plášti
Není schopen zjistit jednoduchou věc , na kterou stačí učivo základní školy + multimetr za 150,-
Přemýšlím, kde bere odvahu mentorovat tímto způsobem?
Že by lepší drzé čelo, nežli poplužní dvůr?
Docela mě mrzí jak se to tu zvrhlo. 
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Nezmar píše:Docela mě mrzí jak se to tu zvrhlo.
Nezvrhlo, neboj. Treba sa na to pozerať z nadhľadom. Možno si nedostal na tvoju otázku odpoveď akú si čakal, ale zhruba vieš na čom stavať. Dostal si radu na stavbu "zo skúseností" aj odkaz na skriptá. Ty si vyberieš čo potrebuješ. Nech ťa to neodradí pýtať sa aj na iné veci. Na verejných fórach to už je tak. Väčšina ľudí je tu inkognito a radia aj keď sa včera pýtali na to isté...
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Nezmar píše:Asi jsem někde udělal chybu![]()
PF 2017
Pravda
Skladné to bude , ovšem jak to bude lítat
Ten Luňák to je podle nějakého plánu,nebo stavebnice ?
Krapet se ti to smrsklo!
A nebo loupežník hliníku...
A myslím že Luňák to nebude
A nebo loupežník hliníku...
modreflek píše:
No já myslím,že v tom regálu to je Luňák.
Tak už vím na co je ta trubka v koutě
V polici to není Luňák.Je to Ropa 140 .Podle plánu J.Smitse.viewtopic.php?f=23&t=70636
Čeká už jen na nástřik.
V polici to není Luňák.Je to Ropa 140 .Podle plánu J.Smitse.viewtopic.php?f=23&t=70636
Čeká už jen na nástřik.
Hm tak takovou potvoru jsem ještě neviděl,já myslel že to je trup Luňáku
Dík za info
Dík za info