Česká pošta - náhradní dodání zásilky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
JodiBB

Re: Česká pošta - náhradní dodání zásilky

#31 Příspěvek od JodiBB »

Jak kdy. Niekedy to mozem vyzdvihnut ten isty den, niekedy az dalsi. Asi zalezi z akeho depa dorucuju. Ja som dnes zas nasiel balik u susedov. Takze som volal na depo a prislubili ze to budu ukladat na postu. Uvidime ako dlho im to vydrzi.
Fedys

#32 Příspěvek od Fedys »

Zdar
tak jsem minulý týden přišel domů a tam na mě čekal balík. Prý, když přišel kluk ze školy, tak ho našel u vchodových dveří. Jo a byl to balík do ruky . Že by už pošta přešla na vyšší stupeň a už nepotřebuje k doručení zásilky adresáta ? (tedy ani souseda ?).
A pro změnu nyní čekám další zásilku, u souseda nic, ve schránce nic, žádné upozornění ( ani papír ve schránce, ani sms na telefon). Tak jsem včera kontaktoval odesílatele a ten mi napsal, že zásilku odeslal 30.3. a už mu přišla sms, že jsem nic nepřevzal a budou ji vracet. Tož, jsem z toho nějaký zmatený :mrgreen:
jio

#33 Příspěvek od jio »

Nejsi sám. Toto se opakuje snad v celé ČR.

Odesláno z mého JY-S3S a podpis odstraním
Amper

#34 Příspěvek od Amper »

jedine reseni je prcat, prcat a prcat. Idealne vedouciho pobocky
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
OK2BUH

#35 Příspěvek od OK2BUH »

Já jsem si zase našel podle tracking number, že "adresát nezastižen, uloženo na poště". Ve schránce nic. Kdybych neměl internet jako většina důchodců, tak by to asi poslali zpět.
bv9
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od bv9 »

Horší je, že už se k tomu neoznamování o doručování zásilky přidali i PPL aspol. čímž se vlastně degradovali na úroveň ČP :-(
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“