Začátečník potřebuje utřídit myšlenky a poradit s výběrem

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
dudaj

Re: Začátečník potřebuje utřídit myšlenky a poradit s výběre

#31 Příspěvek od dudaj »

Gibon píše:Sakra... prestaly mi chodit upozorneni na mail o novem prispevku. Kazdopadne uz jsem se rozhoupal a objednal mini titana E360. Po zkouknutych a prectenych recenzi se mi vazne zalibil. Ted se zeptam asi blbe, ale myslite si, ze jako zacatecnik zvladnu nastavit ARF kit? Gyro by melo byt nejak nastavene (otazka jestli to bude vyhovujici), takze mozna trochu blahove doufam, ze mi bude stacit nastavit vysilacku. Co je tam potreba vsechno nastavit? Poradi nekdo? :-)

těžko říct.
každopádně u toho bude návod :D .
sanchez

#32 Příspěvek od sanchez »

Gibon píše:Sakra... prestaly mi chodit upozorneni na mail o novem prispevku. Kazdopadne uz jsem se rozhoupal a objednal mini titana E360. Po zkouknutych a prectenych recenzi se mi vazne zalibil. Ted se zeptam asi blbe, ale myslite si, ze jako zacatecnik zvladnu nastavit ARF kit? Gyro by melo byt nejak nastavene (otazka jestli to bude vyhovujici), takze mozna trochu blahove doufam, ze mi bude stacit nastavit vysilacku. Co je tam potreba vsechno nastavit? Poradi nekdo? :-)

No pokud jenom objednal...tak ho nevyzvedavej.. Ne ze by byl zlej.to ne. Ale horsi nakup jsi uz udelat nemohl. Na 325 je jiz skoro prd a na 360 uplne prd
A ty recenze jsi skoukl dost blbe:) jinac by jsi ho neobjednal:)).
habe

#33 Příspěvek od habe »

sanchez píše:No pokud jenom objednal...tak ho nevyzvedavej.. Ne ze by byl zlej.to ne. Ale horsi nakup jsi uz udelat nemohl. Na 325 je jiz skoro prd a na 360 uplne prd ...

Souhlasím s kolegou, mašinka je to dobrá, ale těžko budeš shánět díly. Takže nebrat. Kup třeba Miniprotose.
MiniTitan325 Vortex-Spartan, Protos430 Spirit, Phoenix-RC, DX6i
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“