AR1 píše:To mi moc nedává smysl. Tak funguje ti vše jak má, nebo máš bloklé aplikace? Google obchod play se nestahuje, je to jedna ze základních aplikací v mobilu a musíš ji naopak, pokud jí nechceš, vyloženě zakázat. Jenže ona není jen ke stahovaní aplikací ale má vztažnost i jinam, jak jsem psal, u mě třeba nešla synchronizace kalendáře google. Nefunkční GPS zase znemožňuje používat navigace, samozřejmě, ony normálně jedou, spustí se, ale bez GPS nenavigují. Možná by některá uměla řešit polohu z mobilu (GSM). Pokud používáš mobil jen na volání či SMS, tak se, kromě marného blikání značky polohy na liště, vada nijak neprojeví. Ale byl bys zatím jediný, komu P70 bez chyby v současné době na Kitkatu jede, resp. jsem nikoho na žádné diskuzi ještě nezaznamenal to to sleduji docela intenzivně, protože mobil hodně potřebuju. Resp. sledoval jsem, po reinstalaci na 5.1. mě to už tolik nezajímá.
Google play v telefóne mám..... GPS aj s WIFI beží.... Inštaláciu roznych google nezmyslov , ktoré chcú povolenie na prístup ku všemožným údajom odmietam.....
to je všetko