Problém s GPS lenovo p70

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
lubo1
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s GPS lenovo p70

#31 Příspěvek od lubo1 »

AR1 píše:To mi moc nedává smysl. Tak funguje ti vše jak má, nebo máš bloklé aplikace? Google obchod play se nestahuje, je to jedna ze základních aplikací v mobilu a musíš ji naopak, pokud jí nechceš, vyloženě zakázat. Jenže ona není jen ke stahovaní aplikací ale má vztažnost i jinam, jak jsem psal, u mě třeba nešla synchronizace kalendáře google. Nefunkční GPS zase znemožňuje používat navigace, samozřejmě, ony normálně jedou, spustí se, ale bez GPS nenavigují. Možná by některá uměla řešit polohu z mobilu (GSM). Pokud používáš mobil jen na volání či SMS, tak se, kromě marného blikání značky polohy na liště, vada nijak neprojeví. Ale byl bys zatím jediný, komu P70 bez chyby v současné době na Kitkatu jede, resp. jsem nikoho na žádné diskuzi ještě nezaznamenal to to sleduji docela intenzivně, protože mobil hodně potřebuju. Resp. sledoval jsem, po reinstalaci na 5.1. mě to už tolik nezajímá.

Google play v telefóne mám..... GPS aj s WIFI beží.... Inštaláciu roznych google nezmyslov , ktoré chcú povolenie na prístup ku všemožným údajom odmietam.....
to je všetko
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Snek
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Snek »

lubo1 píše:Google play v telefóne mám..... GPS aj s WIFI beží.... Inštaláciu roznych google nezmyslov , ktoré chcú povolenie na prístup ku všemožným údajom odmietam.....
to je všetko

Tak doufej, že ti to i tak zůstane. Máme s kolegou p70 a u mne začala GPS stávkovat cca 14 dnů dříve než jeho, taky jsem byl nadšen jak je mobil skvělej, do doby něž "chcípla" GPS. Po factory resetu doinstalovány outlook mapy + navigace a waze. Vydržela GPS funfovat pár prvních hodin ... do prvních aktualizací. Teď jsem jen odstranil update Google Play a zakázal ho, GPS se chytla napoprvé .... takže to není tím že tam postižený instaluje "kde co" ....
Joza

#33 Příspěvek od Joza »

Maverick píše:reklamace, druhá, treti, až mi vrátí penízky l.

A u kazde cekat mesic? Hmm pevne nervy preju. Ted to bude treti tyden, co mam google obchod deaktivovanej a svete div se ZIJU! Dokonce i kazde rano telefon nabehne. Ale co, delejte kazdy, dle sveho uvazeni. Treba reklamujte az do uplneho zblbnuti, kdyz budete mit dobry pocit. Me tel. maka... AR1: kalendar google, dobre ty LOL, po ranu jsem se nasmal.
Drondys

#34 Příspěvek od Drondys »

Joza píše:kalendar google, dobre ty LOL, po ranu jsem se nasmal.

Možná by bylo dobré si nejprve něco málo přečíst k čemu se kalendář google používá. Pro někoho kdo pracuje a plánuje schůzky v týmu to může být docela dobře použitelná pomůcka.
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Maverick »

Deaktivace gp a uvidíme časem... Dám jim měsíc a pak asi výměna...
Díky za toto fórum.
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od jozefbb »

Myslim, ze si sa dal chytit na baterku. Skoro aj ja. Ale som si spomenul na tablet lenovo, co som hodil do kosa a kupil som asus. Rychlo bojuj o vratenie penazi.
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Maverick »

jozefbb píše:Myslim, ze si sa dal chytit na baterku. Skoro aj ja. Ale som si spomenul na tablet lenovo, co som hodil do kosa a kupil som asus. Rychlo bojuj o vratenie penazi.

Myslím že jsem se dal chytit... No nevím jestli v elektrickém pochodim...
Díky za toto fórum.
kajman111

#38 Příspěvek od kajman111 »

Za mně můžu říct,strašnej krám. Mám ten předraženej šrot asi 3/4 roku ,po tom ,co mi v dojčlandu ukradli Xiaomi ,jsem rychle něco potřeboval. GPS mi na něm nejde od začátku ,stejně jak jsem nerozchodil převod textu na řeč.... Dnes baterka ,když vydrží přes 10 -12 hod ,tak mluvím o zázraku. Jinak to tak nějak chodí ,tak jaksi po " německu " . Prostě to nějak jede ,takový nemastný ,neslaný... :?
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od aviatik666 »

Už jsem tu psal, že u telefonu Sony jsem měl také problém s GPS, tak přidám další zkušenost. Dnes jsem si opět omylem spustil aktualizace google, ihned se na liště zobrazil symbol GPS a začlo vyhledávání... Nepomohlo nic, kromě odinstalování a zakazání všeho toho shitu jako google knihy, google play, google kiosek, atd. Už mě to google s prominutím pěkně sere... :wink:
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Maverick »

Jaký máš android...?
Díky za toto fórum.
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od aviatik666 »

Maverick píše:Jaký máš android...?

Mám dva telefony Sony, jeden je C1905 Android 4.3 jako pracovní a druhý Xperia Z2 s Androidem 5.1 pro osobní využití. Na obou ty podělané aplikace od google dělají problém s GPS... :evil:
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Maverick »

To není snad ani možné... Jak to budeš řešit?
Díky za toto fórum.
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od aviatik666 »

Už jsem to "vyřešil", odinstalací všech aktualizací u všeho shitu od google, uvedením tohoto shitu do továrního nastavení a zákazem automatických aktualizací...
Ovšem je třeba stále myslet na to, že pokud se na liště nabídnou nové aktualizace, je třeba to smazáním okamžitě odmítnout. Dál to řešit nebudu, nejsem příznivcem všech těch nablblostí v telefonu, pouze prostý uživatel, volání, SMS, navigace, sem tam nějaká ta fotka či video... :wink: Ostatní mě vyloženě obtěžuje.
Maverick
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Maverick »

No ale google play jsi musel deaktivovat. Ne? Já jsem teď zalitaval nové křídlo tak na to teď házím bobek a raduju se;-) ale asi to nechám tak jak to je a nebudu tam cpat ani Pákistán ani nic. Jak už tady padlo, ruce mi neupadnou když budu chtít něco nainstalovat...
Díky za toto fórum.
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od aviatik666 »

Ano, google play jsem musel deaktivovat. Škoda že asi nejdou vypnout ta různá upozornění, zase to psalo, že jestli chci používat aplikaci google mapy, tak musím aktualizovat google play... Nasrat, už mě nebaví u těch všech google šmejdů povolovat přístup k poloze, tel. seznamu, sms a bůhví k čemu všemu ještě. Kdybych k práci nepotřeboval navigaci, tak s tím "chytrým" telefonem šlehnu o zem a snad vyhrabu z garáže starou dobrou půlkilovou motorolu s vysouvací anténkou... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“