Graupner HOTTrigger 1400 epp
Re: Graupner HOTTrigger 1400 epp
Jo je to anténa. Přijímač jsem tam dával na letišti (půjčil jsem si ho na experimenty do jinýho letadla) a jedna anténa se mi nedařila zasunout do tunelu v trupu. Tak jsem jí nechal venku...
K tomu doplňku v kabině... Ono to má hezkou kabinu i s prolisem na pilota, ale pilot není součástí stavebnice. Tak jsem zhodnotil svoje sochařské schopnosti a podle toho vybral předlohu pilota, kterého vyrobím
Přece to nenechám prázdný.
K tomu doplňku v kabině... Ono to má hezkou kabinu i s prolisem na pilota, ale pilot není součástí stavebnice. Tak jsem zhodnotil svoje sochařské schopnosti a podle toho vybral předlohu pilota, kterého vyrobím
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Zdravím všechny spokojené majitele a chtěl bych se zeptat, má někdo možnost vyzkoušet, zda se "rozlétne" i na tříčlánek 2600-3000mAh? Doporučen je 2200 čtyřčlánek a případnou rozdílnou hmotnost bych vyrovnal navýšením kapacity. Dík za info.
Ne... už na 4s to není kdo ví jak přemotorované.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo na Hottriggerovi zkoušel i jinou dvoulistou a
popřípadě hlavně by mne zajímala třílistá vrtule.Pokud ano, tak jaký rozměr je vhodný?
popřípadě hlavně by mne zajímala třílistá vrtule.Pokud ano, tak jaký rozměr je vhodný?
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ