Vydržte chlapci vydržte

Jak psal veka, termíny jsou nyní tři.
23.1. - plno - ty kterých se to týká obvolám - jen prosím počkejme než se mi ozvou všichni - uzavírat budu ve středu
30.1. - plno - opět všechny obvolám a budu se ptát jestli ano/ne a řeknu kdo to bude mít na starosti u veky. Ostatní udělám, byť osobně už nepojedu.
6.2. - pokud všichni co jsou na prvním a druhém termínu potvrdí, tak je jen jedno volné místo. Pokud někdo vypadne bude menší skupina, případně se jěště někdo přihlásí. Opět všechny obvolám a budu se ptát jestli ano/ne a řeknu kdo to bude mít na starosti u veky. Ostatní udělám, byť osobně už nepojedu.
Vydržte tedy prosím všichni do středy kdy to uzavřu. Ti co mi účast nepotvrdí do středy rána, jdou bohužel na konec seznamu - tedy třetí termín. Přeci jen se nedá čekat do nekonečna, aby ostatní věděli na čem jsou.
Všehovšudy čekám na tři jména z druhé a třetí skupiny co se zatím neozvali do sz - dejme jim ještě chvilku čas. Napsal jsem jim SZ a čekám tedy do středy rána. Všichni co poslali tel mne nejhůře ve středu přes den jistě rádi uslyší

Pojal jsem to tak, že když už jsem to spunktoval, tak to dojedu do konce a jen vždy na někoho z vás hodím kontrolu seznamu (pošlu mailem) u veky a vybrání kaček. Zbytek udělám
Papíra