Gondíci s.r.o. - multikoptéry
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Gondíci s.r.o. - multikoptéry
Vysoké Mejto není pražský přízvuk, to je blbost dotyčného. Abychom se nedivili, odkud pochází. 
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Kluci vyprdněte se na přízvuk a nářečí - moje babička říkávala mluv jak ti zobák narostl a je ne? Na "drony" se musí takhle: http://www.novinky.cz/koktejl/366869-si ... -dron.html
- Radek
EDIT - beztak to dle komentáře - dron nepřežil zato kamera ano jen další stupidní reklama na GoPro ...
EDIT - beztak to dle komentáře - dron nepřežil zato kamera ano jen další stupidní reklama na GoPro ...
ICQ 638556901
jyrry píše:Hele, jak je "drón" v hanteku?
Létajócí šmírbazmek stréca Sama.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Drondys píše:Létajócí šmírbazmek stréca Sama.
Kemo špica čurina, fachman z cajzlova háže do placu jak se šprechtí ve Štatlu když to negóme.. Plotňáci hážó bobana na takový ucasnovaný fógly, radši lapnó betálnó koc a pali na škopek nebo kropit hrobku
OK2WY
jyrry píše:Hele, jak je "drón" v hanteku?
Jen abych byl v obraze - nemyslel jsi v "hantecu" ? Radek
ICQ 638556901
JirkaA píše:Kemo špica čurina, fachman z cajzlova háže do placu jak se šprechtí ve Štatlu když to negóme.. Plotňáci hážó bobana na takový ucasnovaný fógly, radši lapnó betálnó koc a pali na škopek nebo kropit hrobku
tak jsem to zadal přeložit Google...doufám že mi teď nepřijde někdo od Googlu rozbít hubu
Komu se to ekluje ten ať necancá, nažhaví svoju glocnu a hodí do placu betelnější cund na drona v hantecu a plotňáci ať si třeba hodí mašlu. 
Jen pro informaci ty reklamy ve videu dokáže vyfiltrovat třeba AbBlock jak už zde bylo zmíněno, ale je potřeba mít aktualizovanou verzi. Měl jsem ve Firefoxu starší verzi AbBlock Plus a i když byla aktivní tak ty reklamy vkládané do videa na iPrima nedokázala vyfiltrovat. Po aktualizaci na AbBlock Plus 2.6.9 jsou videa na iPrima už bez reklam.
frontier píše:tak jsem to zadal přeložit Google...doufám že mi teď nepřijde někdo od Googlu rozbít hubu
Hlavně je pěkný " rozpoznáno angličtina "
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai