OPTIC 6 ( vynechává ???, nebo mám obrovskou smůlu ???)
Dobrý povídání.Mám taky OPTICA a je mi fuk že tady někdo do něho kope.Já jsem s ním spokojenej.Ale ti co mají Fujtajbl,Graupner,Multiplex a.j. se bojí říct,že mají taky někdy zmetek.To se přece takovej značce nemůže stát..Ale do cizí to jo to se může kopnout.Takovýhle fundamentalisty přímo zbožňuju.Prostě až mě Optic zradí tak,že už mu nebudu věřit(a ne po první závadě)tak se podívám po něčem jiným.Jak jednoduché a bez emocí.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam Optica vic jak rok a zatim v pohode. Zadny problem. Pravdou je, ze pri srovnani s Graupnerem MC-19 mel na zemi tak o 1/3 mensi dosah, ale to nebylo nijak poradne mereni a i tak byl dosah dostatecny.
VF dil tam malicko vakla, ale v pohode. Chci koupit MC-19, ale pouze z duvodu, ze ridim pultove a Optic se mi blbe drzi.
J3nda: A co mas ted za vysilac?
VF dil tam malicko vakla, ale v pohode. Chci koupit MC-19, ale pouze z duvodu, ze ridim pultove a Optic se mi blbe drzi.
J3nda: A co mas ted za vysilac?
- LETEC_AMATER
No vidíš a já zase slyšel z dobře informovaných zdrojů ž e MX ky plní servisy.Není to dlouho co se na vysílačích vyšší cenové kategorie použitím nekvalitních plastů stalo že se za provozu člověku doslova rozpadl křížák v ruce.
Tvrdit kategoricky že je Optic šit je nezlob se na mě -malinko ubohé- jen tak mimochodem vem si kolik kusů hiteců je mezi lidma v poměru k ostatním značkám 
Když se chce , všechno jde.radar píše:
V Praze to pujde ztuha.
Naposledy upravil(a) arda1 dne sob 28.07.2007 22:45, celkem upraveno 1 x.
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Optika si lidi kupujou hlavně kvůli ceně (včetně mě)LETEC_AMATER píše:OPTIC je sshit ctu to skoro vsude mam graupnerku a nikdy jedinej problem to zas bude mazec od majitelu optica ale dost na to lidi nadavaj tak nevim neber te to ve zlym
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
ono se to kazi vsechno napric znackama, ja mel problem s opticem, kamarad ma problemy s futabou, dalsi zase rozsvihal letadlo na vypadlou pojistku v graupnerovi mx12. Kdyz jsem kupoval mpx, cetl jsem prozmenu o problemech multiplexu... jde o to, ze kdyz jsem kuli opticovi rozsvihal nekolikrat letadlo, ztratil jsem v nej duveru a logicky se uchylil k jine znacce