OPTIC 6 ( vynechává ???, nebo mám obrovskou smůlu ???)

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od arda1 »

Jinak já jsem sice Futabista ale nikoli ortodoxní- měl jsem Optica a teď Eclipsu a no problém(nebo ožádném nevím)-provedení čisté -po stránce mechanické i elektronické solidní-jen kvalita letování u přepínačů by mohla být malinko lepší-ale je to jenom detail, který nemá na funkčnost vliv. :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od arda1 »

radar píše:na co si mám dát bacha až pudu koupit Eclipse 7 (bazar), abych nekoupil brak :cry:
Mnoo nejlépe osobní odběr a vyzkoušení- dost napoví i stav- nablýskaný nepodřený vysílač o mnohém vypovídá-podřený, zamaštěný a sasviněný taky. :wink: :lol: :lol:
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od j3nda »

ja jsem byl take s opticem spokojenej az do onoho incidentu
vymenej modul uz nechci videt, na co taky - ted mam ve vysilaci syntezu a vytahovat ho nepotrebuju, pokud budu chtit nekdy lodicku - tak se mi bude urcite lip ovladat autickarskym volantem
radar

#34 Příspěvek od radar »

arda1 píše:
radar píše:na co si mám dát bacha až pudu koupit Eclipse 7 (bazar), abych nekoupil brak :cry:
Mnoo nejlépe osobní odběr a vyzkoušení- dost napoví i stav- nablýskaný nepodřený vysílač o mnohém vypovídá-podřený, zamaštěný a sasviněný taky. :wink: :lol: :lol:

Tak to je samozřejmost, ale na co koukat.
Terry
#35 Příspěvek od Terry »

Dobrý povídání.Mám taky OPTICA a je mi fuk že tady někdo do něho kope.Já jsem s ním spokojenej.Ale ti co mají Fujtajbl,Graupner,Multiplex a.j. se bojí říct,že mají taky někdy zmetek.To se přece takovej značce nemůže stát..Ale do cizí to jo to se může kopnout.Takovýhle fundamentalisty přímo zbožňuju.Prostě až mě Optic zradí tak,že už mu nebudu věřit(a ne po první závadě)tak se podívám po něčem jiným.Jak jednoduché a bez emocí.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja mam Optica vic jak rok a zatim v pohode. Zadny problem. Pravdou je, ze pri srovnani s Graupnerem MC-19 mel na zemi tak o 1/3 mensi dosah, ale to nebylo nijak poradne mereni a i tak byl dosah dostatecny.

VF dil tam malicko vakla, ale v pohode. Chci koupit MC-19, ale pouze z duvodu, ze ridim pultove a Optic se mi blbe drzi.

J3nda: A co mas ted za vysilac?
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od j3nda »

mpx cockpit sx - taky ma svoje mouchy (provedeni pacek a trimu), ale zacinam mu prichazet na chut - po opticovi jsem si musel trochu zvykat
arda1
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od arda1 »

radar píše:
Ideálně si ho nechat předvésti v provozu-na modelu :wink:
LETEC_AMATER

#39 Příspěvek od LETEC_AMATER »

OPTIC je sshit ctu to skoro vsude mam graupnerku a nikdy jedinej problem to zas bude mazec od majitelu optica ale dost na to lidi nadavaj tak nevim neber te to ve zlym
radar

#40 Příspěvek od radar »

arda1 píše:
radar píše:
Ideálně si ho nechat předvésti v provozu-na modelu :wink:

V Praze to pujde ztuha.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od arda1 »

No vidíš a já zase slyšel z dobře informovaných zdrojů ž e MX ky plní servisy.Není to dlouho co se na vysílačích vyšší cenové kategorie použitím nekvalitních plastů stalo že se za provozu člověku doslova rozpadl křížák v ruce. :roll: Tvrdit kategoricky že je Optic šit je nezlob se na mě -malinko ubohé- jen tak mimochodem vem si kolik kusů hiteců je mezi lidma v poměru k ostatním značkám :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od arda1 »

radar píše:
V Praze to pujde ztuha.
Když se chce , všechno jde. :wink:
Naposledy upravil(a) arda1 dne sob 28.07.2007 22:45, celkem upraveno 1 x.
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Eragon »

LETEC_AMATER píše:OPTIC je sshit ctu to skoro vsude mam graupnerku a nikdy jedinej problem to zas bude mazec od majitelu optica ale dost na to lidi nadavaj tak nevim neber te to ve zlym
Optika si lidi kupujou hlavně kvůli ceně (včetně mě)
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od j3nda »

ono se to kazi vsechno napric znackama, ja mel problem s opticem, kamarad ma problemy s futabou, dalsi zase rozsvihal letadlo na vypadlou pojistku v graupnerovi mx12. Kdyz jsem kupoval mpx, cetl jsem prozmenu o problemech multiplexu... jde o to, ze kdyz jsem kuli opticovi rozsvihal nekolikrat letadlo, ztratil jsem v nej duveru a logicky se uchylil k jine znacce
arda1
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od arda1 »

No tak jako ta pojistka tam to je tragedie-jinak teď nekomu vyhořelo rádio při nabíjení- myslím u 22ky-pojistka v okruhu nabíjení(což by se dalo i pochopit)-ale 5A! a k ní tenoučký spoje na tišťáku , takže shořel tišťák a pojistka vyrála :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“