POT 200W nebo PJS 3D 900 a ti další
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jo, original matice nebo cely kuzel se zavitem od Potenskyho ten hlinikovej zavit na unaseci fakt neposkodej. Dokonce se mi zezacatku zdalo jako nedostatecne dotahovat vrtuli na 200W motoru jen plastovym kuzelem, ale je to dimenzovane akorat. Pri normalnim litani popr. lehkych kontaktech se zemi ten zavit plast/hlinik vydrzi vpohode a kdyz to narvu do zeme drsne pod plynem, tak se zlomi vrtule /a/nebo strhne zavit v tom plastu (oboji overeno v praxi).
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Prdlajs! Ja tam mel ten originalni plastovy kuzel, ale pri jednom z "lehkych" kontaktu se zemi se prave strhl ten zavit. Takze opravdu lze i plastovym kuzelem strhnout tento hlinikovy zavit. Predni polovina se odlomila a kuzel uz na to nesel dat. Musel jsem tam pak davat tu plastovou matici, ktera ovsem nevyapda tak pekne
S timto problemem ovsem nejsem sam. Tento problem lide resi tak, ze ten zavit cely servou a misto nej tam primo na hridel montuji unasec MP Jet nebo nejaky podobny. Ja jsem po ohnuti hridele (a ne uplne presnem narovnani) motor venoval kolegovi k reglu jako bonus zdarma.
S timto problemem ovsem nejsem sam. Tento problem lide resi tak, ze ten zavit cely servou a misto nej tam primo na hridel montuji unasec MP Jet nebo nejaky podobny. Ja jsem po ohnuti hridele (a ne uplne presnem narovnani) motor venoval kolegovi k reglu jako bonus zdarma.