kde lietat v Prahe na asfalte

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
opisk

Re: kde lietat v Prahe na asfalte

#31 Příspěvek od opisk »

kolaCZek píše:Po tom, co mi ve Zdibech oznamili, ze mam vyplaznout litr na rok nebo jit jinam mam asi vyresino.
A mam to dokonce i bliz... :D

to nam tam asi bude kopa za peknych vikendovych dni... :)
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
AR1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od AR1 »

To nejsou Zdiby ale Klecany. Ten litr je moc nebo málo? Nepochopil jsem jak je to myšleno.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od pkotatko »

Tisicovka za rok je dneska bezna.
Poptaval jsem nedavno moznost zalitani na Sobince. Driv jsem byl clenem a Sobinku mam 5 minut od baraku. Premyslel jsem, ze bych si vzal sebou na dovolenou T450 a parkrat se na Sobinku prisel podivat, pokecat a zalitat. Tak asi max. desetkrat behem cervna a zari. Za 1600,- Kc. Tak to necham helinu zase v klidu v Africe.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
kolaCZek

#34 Příspěvek od kolaCZek »

AR1: Mit Klecany hned u baraku, tak asi nevaham, ale kdyz se tam ukazu desetkrat do roka, tak to mam za kazdy politani 100,-.
To si radsi zajedu na Chodov nebo do Pruhonic, kde je spousta znamych tvari. :wink: A ono uz je jedno, jestli pojedu 12 minut do Klecan nebo 25 na Chodov.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Screwball671

#35 Příspěvek od Screwball671 »

pkotatko píše:Tisicovka za rok je dneska bezna.
Poptaval jsem nedavno moznost zalitani na Sobince. Driv jsem byl clenem a Sobinku mam 5 minut od baraku. Premyslel jsem, ze bych si vzal sebou na dovolenou T450 a parkrat se na Sobinku prisel podivat, pokecat a zalitat. Tak asi max. desetkrat behem cervna a zari. Za 1600,- Kc. Tak to necham helinu zase v klidu v Africe.

Ahoj Petře, jestli to máš na Sobínku 5 minut, tak na Prahu 5 to budeš mít o pár minut déle, ale máme tam „Top Secret“ letište se stoly a lavičkami, pro heli ideální a naprosto bezpečný, Proto kdyby jsi chtěl zalítat, tak můžeš kdykoliv přijít, samo že zadara. Stačí poslat SZ.
Naposledy upravil(a) Screwball671 dne ned 05.10.2014 11:34, celkem upraveno 1 x.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od pkotatko »

Dekuji za nabidku. Kdyz nic jineho, rad se stavim alespon na pokec.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“