Domácí stavba vrtulníku 450

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

Re: Domácí stavba vrtulníku 450

#31 Příspěvek od František Koudelka »

Tak to sem opravdu necekal, dekuji za nabidky, ale ma to jeden hacek a to ten ze jsem v Anglii, takze to nevim jestli by ste mi to sem poslali, ale jeden clovek tady z fora uz mi posilal gyro, pokud je to jen neco lehkyho do obalky tak posta moc neni, pokud mate paypal poslal bych vam penize jak za postovne tak za ty dily, dle dohody, ty kola s hrideli od naka to by mi docela pomohlo, ten remen taky, ale zas asi zbytecny posilat jen remen

jinak hridel chci z Blade prave proto ze je delsi a pujde dat dolu jeste jedno lozisko, ale kazdopadne bych radeji mel v ruce i tu na rexe, pak by se videlo, jinak je stejne hridel Blade 400 a 450? Ja mam Twistera storm 3D a to je vlastne blade 400 a hridel z blade pasuje, akorat na twistera je to trubka a na blade plna kulatina a je prave ve trech loziskach to se me libi protoze u rexu jsou jen dve a rychle odchazi, pak tam sou vule
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Nakadah »

Zbytecne starosti, uz sem posilal retezy nas Slashe 2WD do Iowy, takze poslat v obalce par malych dilu do Anglie je moucha. Muzu ti poslat i dve hlinikove bocnice - po havarce jsou prohnute ale aspon mas nejaky mustr pro vyrobu. Adresu do SZ prosim. Nak
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od František Koudelka »

Poradil by mi nekdo jaky je rozdil mezi deskou cykliky na 450pro a 450sport? nekde sem tu cetl ze jsou jine, ale uz nevim kde a v cem je ten rozdil, predem diky :)
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Nakadah »

Ja teda prolezal obrazky a zda se mi ze tam zadny rozdil neni. 450Pro, 450Sport a 450Sport+. Vsechny vypadaji stejne, dlouhe ramena oproti puvodni stare verzi SE treba. Jenom 450Sport+ uz ma mixazni paky upevnene ne na vahadlu padel, ale na dripech. Chces si vybrat tu nejlepsi? :) Nak
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od František Koudelka »

Tady je treba 450plus/sport

http://www.align-trex.co.uk/helicopter- ... 45174.html

a tady je 450pro

http://www.align-trex.co.uk/helicopter- ... 45026.html

tam je napsano ze je kovova, tak nevim jestli ten prvni odkaz je taky kovova a nebo s plastovym spodkem, ale jestli je to rozmerove stejny tak by mi ta plastova stacila..bral bych tu prvni modrou, je to mozny pouzit jak na bezpadlo tak na padlo? na te cyklice pokud jsou stejne rozmery, myslim pomery tech pak vuci sobe, kvuli rizeni tak vzhledove je mi to jedno, akorat jeste nevim co dam nad cykliku, zda bezpadlo a nebo sezenu treba nejakou starsi padlovku, s padlovou hlavou se urcite delat nebudu

ty dva odkazy co sem dal sou teda rozmerove stejny?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Nakadah »

Rozmerove to podle me stejne je. Jenom se mi zda pohledem na matny povrch te z prvniho odkazu ze spodni cast je plast. Vem radeji celokov. Ne ze bych neveril Align plastu, ale pred dvema roky mi praskla HK mixazni paka presne v dire zavitu na konci (byla zima) a vrtulnik se poroucel behem okamziku do zeme. Nestihl sem ani vypnout motor...

Ten dil sem si schoval :D Nak
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od František Koudelka »

Ja zas celou dobu co litam se 450 tak mam taky vse plast spodek cykliky taky a nikdy nic neprasklo, samozrejme ne v pripade kdyz sem s tim prastil na ruce, ale taky mam radsi kov, tak uvidim, jeste premejslim nad lyzinama, libily by se mi z procka, ale chtel bych zkusit vymyslet tu spodni cast tak, aby tam slo dat vice druhu lyzin
Tsisters

#38 Příspěvek od Tsisters »

Fandím ti, tak pokud bys mněl zájem můžu ti poskytnout takový podvozek :mrgreen: máš to i z váhou pokud by tě zajímala hmotnost :mrgreen:
Přílohy
podvozek 002.jpg
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od František Koudelka »

Tsisters:Dekuji za nabidku, z ceho je to vyrobene? ja podvozek asi koupim, me se libi ten na procko, ale uvazoval sem ze bych i vyrobil, neco sirsiho, neco jako ma treba velky vrtulnik R22 a R44, otazka jak by to vypadalo, ale Vas jsem stejne chtel kontaktovat kvuli necemu jinemu, vim ze ste vyrabel kabinky na mcpx..teda pokud se pletu omlouvam se, tak me napadlo jestli by se nedalo neco vymyslet i na to co mozna vznikne me :D , samozrejme je na to jeste hodne casu a nechci to zadarmo :)
Tsisters

#40 Příspěvek od Tsisters »

to:František Koudelka podvozek je vyroben z části z AL-2,0mm (nosné příčky) a ližiny ze sklotextitu 1,5mm Ano kabinky jsem dělal a stále kamarádům dělám a to jak na mCP X,tak pro heli velikosti 250 a RICCO
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od František Koudelka »

taky me to napadlo, ze ty pricky budou z hliniku, to bych zvladnul vyrobit, ale na podvozek je zatim cas, s tema kabinkama to jsem rad, ale nevim podle ceho by se dal udelat tvar :roll: , ale vlastne i na kabinku je zatim dost casu
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Mad_Box »

Když podvozek tak z MiniProtose - je od Gorilla a je nesmrtelnej, za ty peníze fakt stojí.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
petrct
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od petrct »

To máš pravdu jak, jsem videl jak kluci tvrdě přistávali a podvozek držel, nechápal jsem. U trexe, nebo i jiného, by už nedržel pohromadě, ale Tsistersuv podvozek taky neudoláš :lol:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od František Koudelka »

Me by se libilo tady to

http://www.align-trex.co.uk/helicopter- ... 45050.html

co se tyka pristani, tak to ze to nevydrzi neco tvrdsiho to asi jo, ale zas pristani me problem nedela, nelitam zadny 3D a podobne, takze kdyz uz spadnu, tak uz podvozek moc neresim, ale ten co tu daval tsisters taky dobry, zkusim konstrukci prispusobit tak aby tam pokud mozno pasovalo vice podvozku, nejake si urcite vyrobim i sam, ale taky zalezi kolik ten ram bude cely vazit az ho slozim, taky by bylo dobry koupit motor, nemate nejaky tip, neco levneho z HK, idealne UK sklad, hlavne kvuli rozmerum, prumer hridele, pokud vim mel by byt 3.5mm, roztec der na prisroubovani nevim :)
Jicha

#45 Příspěvek od Jicha »

Ten originální podvozek bych neriskoval, je sice pěknej, ale má záhadný vliv na letové vlastnosti... :? Měsíc lítám s polámaným/slepovaným podvozkem z e-baye za 1$, pak tam namontuji tenhle krásný nový orig. Align a do půl hodiny je 450 na s*ačku tak, že i MG serva mají vylámavý zuby. Mám to třikrát ověřený, jediný spolehlivý podvozek je ten z HK
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__49740__Assault_450_DFC_Landing_Skid.html za 1£. a nejlíp předem zlomit... :lol:
DX8, 2x mCP X, Nano CP X, Gaui 200FBL, T-Rex 450PRO FBL, 3x T-Rex 550E FBL
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“