Jakou helikoptéru do 1300Kč

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Koldan

Re: Jakou helikoptéru do 1300Kč

#31 Příspěvek od Koldan »

jakson to tu popsal úplně přesně jak to cítí většina nás začátečníků. přirovnání k fotoaparátu bylo naprosto trefné. Když jsem se na foru, kde se baví o fotkách, chtěl poradit jaký kompakt koupit na focení rodinných momentek, furt mi tam copali zrcadlovky za 10 litrů a víc. Jasný, že fotky by byly perfektní, ale než se s tím člověk naučí fotit tak zestárne a stejnou službu mu poskytne i digitál za 3 litry. První vtrulníček co jsem měl byl dvoukanál z aukra a zabavil, pak jsem měl koaxiál symu za pětikilo a taky jsem se pobavil než jsem ji rozřískal, takže jsem hne dkoupil další. teď mám čtyřkanál colibri pro a taky je to zábava. Sháním velký jednovrtulový čtyřkanál na venek, abych ho mohl poslat od sebe dál a viděl na něj a taky nepotřebuji profi vrtulník
hates

Re: Jakou helikoptéru do 1300Kč

#32 Příspěvek od hates »

Pokud chces vrtulnik, kterej posles venku dal od sebe a uvidis na nej tak skoc fakt do 6ti kanalu a velikosti alespon 500. Ono se rekne ze 450 je docela velkej a stabilni, ale taky ho neposles od sebe 300m protoze uz na nej poradne neuvidis. Velikost na letani na vetsi plose je az ta 500. Na inzerci se daji koupit jiz za rozumne penize a pokud nebudes chctit vylozeni protose a nebo t-rexe a bude ti stacit HK tak za cca 3500 mas vrtulnik na to co pozadujes. Nerikam ze HK je super stroj. Mam jej a lita, ale je to silne o kompromisu.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“