Člověk se pomalu bojí, sem něco nového umístit
Parrot Ar.Drone 2
Re: Parrot Ar.Drone 2
NE !!! Toto vlastním a létám s ním na akcích a natáčím dění z oblaků.

Letu Zdar !!! Jára - muzikant (chroust)
- MarthiR
tuhle samou má kolega, no, koupil si tablet (s androjdem), jako super ale dit to lítá samo, naprogramuješ a lítáš, vadil mi dosah, pouze 50 metru což je bída ale při strátě signálu ocenuji že sama sedne tak jako pokaždé když chceš přistát
Hezky drží při větru a další + sou 2 kamery
Nevím kde si vzal 6metru ale možná máš starší typ a doba letu cca 8 minut
Nevím kde si vzal 6metru ale možná máš starší typ a doba letu cca 8 minut
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
chroust píše:...Člověk se pomalu bojí, sem něco nového umístit
No nevím jestli je tohle zrovna něco nového... Já jsem ARDrone měl a dokonce jsem si jej upravil i pro řízení rádiem 2,4Ghz. Jako lítá to hezky...v interiéru. Venku už musí být bezvětří aby se to dalo trochu rozumě řídit. Ten záznam videa zabudovanou kamerkou raději komentovat nebudu. To byl hlavní důvod proč jsem to prodal a šel raději jinou cestou. Nepomohla tomu ani HD kamerka v druhé verzi ARDrone. No ale na blbnutí je to fajn....
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
NE !!! Toto vlastním a létám s ním na akcích a natáčím dění z oblaků.
Hm, takže letecké práce. Moc bych se s tím veřejně nechlubil, na to potřebuješ povolení UCL.
Hm, takže letecké práce. Moc bych se s tím veřejně nechlubil, na to potřebuješ povolení UCL.
a když máš video pro rize soukromé účely?..
jinak dosah se dá rozšířit pomocí ap wifi bodu 
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji nastudovat platnou legislativu, včetně pojištění atd..
kde se dá sehnat?
takže předpokládám že vetšina z vás ma pojištění tak kolik to stojí na rok na tu škodu 1mil. kč? a asi v každe pojištovně takové pojistky dělaj ne?
pojištění si dám teda pokud to nebude stát balík
no naštěstí neexperimentuju, nevydělávám si tím ani nejsem vědec
jen ten id štítek... co to žere a kde so to dostává 
zskal píše:chroust píše:...Člověk se pomalu bojí, sem něco nového umístit
No nevím jestli je tohle zrovna něco nového... Já jsem ARDrone měl a dokonce jsem si jej upravil i pro řízení rádiem 2,4Ghz. Jako lítá to hezky...v interiéru. Venku už musí být bezvětří aby se to dalo trochu rozumě řídit. Ten záznam videa zabudovanou kamerkou raději komentovat nebudu. To byl hlavní důvod proč jsem to prodal a šel raději jinou cestou. Nepomohla tomu ani HD kamerka v druhé verzi ARDrone. No ale na blbnutí je to fajn....
Ale no zas ho tu neplaste s nejaktm ucl..Komu by tak mal s tym lietajucim polystyrenom ublizit? A je to tam vobec v tom navode spomenute ze na to treba nejake povolenie?
To by asi nemohli predavat. S tym sa da aj na hlave pristavat.
To by asi nemohli predavat. S tym sa da aj na hlave pristavat.
chroust píše:NE !!! Toto vlastním a létám s ním na akcích a natáčím dění z oblaků.![]()
Tak skús popísať vlastné skúsenosti. Toto je len okopírovaný text z reklamného letáku, ktorý nájdeš na stránkach každého predajcu, čo to predáva.
O novinku se jistě nejedná, ale zde v RC mánii se o tomto stroji nepsalo, tak jsem chtěl zjistit, jak se to osvědčilo mezi pilotem (uživatelem).
Co se týká legislativy, tak když je to pro soukromé účely, tak ÚCL je nahraná. Když natáčím zmiňované akce, tak je to rize soukromá věc a pro sichr mám vždy povolení od pořadatele jestli mohu natáčet. To je snad samozřejmé a nemluvě o tom, že jsou pořadatele i rádi, když mají akci natočenou s ptačí perspektivy. Pojistku platím v klubu, tak i z této strany to mám ošéfované. Ale myslím si, že jsme odbočili od tématu Parrot i když vše je zajímavé co se člověk doslechne. Přivítám vše co se o tomto bublinkovém počítači říká a píše Děkuji.

Co se týká legislativy, tak když je to pro soukromé účely, tak ÚCL je nahraná. Když natáčím zmiňované akce, tak je to rize soukromá věc a pro sichr mám vždy povolení od pořadatele jestli mohu natáčet. To je snad samozřejmé a nemluvě o tom, že jsou pořadatele i rádi, když mají akci natočenou s ptačí perspektivy. Pojistku platím v klubu, tak i z této strany to mám ošéfované. Ale myslím si, že jsme odbočili od tématu Parrot i když vše je zajímavé co se člověk doslechne. Přivítám vše co se o tomto bublinkovém počítači říká a píše Děkuji.
macil píše:chroust píše:NE !!! Toto vlastním a létám s ním na akcích a natáčím dění z oblaků.![]()
Tak skús popísať vlastné skúsenosti. Toto je len okopírovaný text z reklamného letáku, ktorý nájdeš na stránkach každého predajcu, čo to predáva.
Už se stalo ...