CLASS F2J - CO2 INDOOR TEAM RACING MODEL AIRCRAFT
Re: CLASS F2J - CO2 INDOOR TEAM RACING MODEL AIRCRAFT
Tak prispejem svojou troškou do mlyna.
Nemám skúsenosti s oxiďákmi, ale ak tam má čosi zamrznúť, nedalo by sa to riešiť permanentným vyhrievaním dotyčnej časti malou baterečkou a malou špirálčičkou?
Pardon, som kysličníkový laik.
Nemám skúsenosti s oxiďákmi, ale ak tam má čosi zamrznúť, nedalo by sa to riešiť permanentným vyhrievaním dotyčnej časti malou baterečkou a malou špirálčičkou?
Pardon, som kysličníkový laik.
Jano Bubeník
A ešte jeden dotaz. Mám tu motor ruskej výroby. Volá sa DP 03. Myslíte že by som s ním mohol počítať?
Jano Bubeník
tak jeden z prvych modelov sa uz pomaly dokoncuje.... ked sa nic nestane tak v sobotu v BA bude zalet
A nebudete to mít moc lehký? Myslím, že by si to zasloužilo mít dostatečnou setrvačnost pro dotažení modelu po chcípnutí až k mechanikovi.jofrey007 píše:tak jeden z prvych modelov sa uz pomaly dokoncuje.... ked sa nic nestane tak v sobotu v BA bude zalet
Tak nějak jsem předpoikládal, že první nástřel bude mít plochý trup a křídlo z balsy. Ale jinak to vypadá mooooc elegantně.
Jo a bude Vás třeba do Pardubic víc? Já jstli mám shánět stopky.
MaPaCZE píše:A nebudete to mít moc lehký? Myslím, že by si to zasloužilo mít dostatečnou setrvačnost pro dotažení modelu po chcípnutí až k mechanikovi.jofrey007 píše:tak jeden z prvych modelov sa uz pomaly dokoncuje.... ked sa nic nestane tak v sobotu v BA bude zalet
Tak nějak jsem předpoikládal, že první nástřel bude mít plochý trup a křídlo z balsy. Ale jinak to vypadá mooooc elegantně.
V tomto stave bola hmotnost niekde okolo 50g...zase to nemozes postavi 200g, lebo ten motor to neutiahne...
No vychod postavi v PU min. 1 tym... stopky ti vieme na sutaz zapozicat z klubu... ak pekne poprosis
MaPaCZE píše:Já jstli mám shánět stopky.
Ty má každý v mobilu. A pro změření dvou, tří "pokusných vlašťovek" se na place určitě najde dost ochotných rukou. Aspoň pokud mluvím za sebe.
Jardah
MaPaCZE píše:A nebudete to mít moc lehký? Myslím, že by si to zasloužilo mít dostatečnou setrvačnost pro dotažení modelu po chcípnutí až k mechanikovi.jofrey007 píše:tak jeden z prvych modelov sa uz pomaly dokoncuje.... ked sa nic nestane tak v sobotu v BA bude zalet
Hele neraď jim
Foxik píše:
Hele neraď jim![]()
![]()
No já mam v plánu taky letět, ale zatím je to ve hvězdách, protože nevím jestli to stihnu slepit
Budes pilot a budes mat mechaničku alebo budes mechanik a budes mat pilotku ?
jofrey007 píše:Foxik píše:
Hele neraď jim![]()
![]()
No já mam v plánu taky letět, ale zatím je to ve hvězdách, protože nevím jestli to stihnu slepit
Budes pilot a budes mat mechaničku alebo budes mechanik a budes mat pilotku ?
Budu pilot a budu mít mechanika. Žena mě bohužel před vánoci opustila
Ses chtěl v prostřed kruhu tisknout k babě?jofrey007 píše:... alebo budes mechanik a budes mat pilotku?
MaPaCZE píše:Ses chtěl v prostřed kruhu tisknout k babě?jofrey007 píše:... alebo budes mechanik a budes mat pilotku?
ja sa v tom case budem tlacit uuuplne niekde inde k uuuplne niekomu inemu....
http://www.defence.pk/forums/members-cl ... tan-2.html
Foxik píše:
Budu pilot a budu mít mechanika. Žena mě bohužel před vánoci opustila![]()
![]()
no jooo....zial nic netrva vecne....
jofrey007 píše:Foxik píše:
Budu pilot a budu mít mechanika. Žena mě bohužel před vánoci opustila![]()
![]()
no jooo....zial nic netrva vecne....
Tohle by sis řekl, kdyby ti odešla žena?
Foxik píše:
Tohle by sis řekl, kdyby ti odešla žena?
mozeme to rozobrat osobne... je to smutne...ale zivot ide dalej...