Gelovka cca 8Ah pro "polní nabíjení" - má to smysl?

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
Vlado C

Re: Gelovka cca 8Ah pro "polní nabíjení" - má to smysl?

#31 Příspěvek od Vlado C »

robotmz píše:tak to súhlasím. Len či aj on si to všimol že je to jednočlánok....

Po vasom upozorneni ano :D
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Vlado C

#32 Příspěvek od Vlado C »

robotmz píše:tak to súhlasím. Len či aj on si to všimol že je to jednočlánok....

TEraz uz ano. Bohuzial niekedy pisem rychlejsie ako citam. :roll:
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
robotmz

#33 Příspěvek od robotmz »

Tak to sme dvaja, tipujem 10-prstová hmatová sústava a okolo 320 čistého za minútu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ účasť aspoň na krajskom kole :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vlado C

#34 Příspěvek od Vlado C »

robotmz píše:Tak to sme dvaja, tipujem 10-prstová hmatová sústava a okolo 320 čistého za minútu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ účasť aspoň na krajskom kole :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ciste amatersky aj amatersky trenovane (posla sestrinych podkladov ktora studovala na takej skole) cca 3 tyzdne aj s ucenim prstokladov a dostal som sa niekde na 210 uderov.
Mozno by bolo zaujimave to zmerat teraz po 25 rokoch pouzivania PCs.

Ale hlavny problem je zijeme prirychlo..... A aj povrche?......
robotmz

#35 Příspěvek od robotmz »

Na súťaži sa to presne meria na čas a za každú jednu chybičku sa odpočítava mám dojem až 8 alebo 10 úderov...
Tam je 50% úspechu písať rýchlo a 50% bez akejkoľvek chyby.
Ale aj tak je tých 210 viac ako dobrých :wink:

PS: a aby som nezabudol, súťažili sme na mechanických písacích strojoch olivetti, takže žiadne PC s minimálnym zdvihom klávesy, ale pekne silné a hlboké hmaty....
Vlado C

#36 Příspěvek od Vlado C »

robotmz píše:Na súťaži sa to presne meria na čas a za každú jednu chybičku sa odpočítava mám dojem až 8 alebo 10 úderov...
Tam je 50% úspechu písať rýchlo a 50% bez akejkoľvek chyby.
Ale aj tak je tých 210 viac ako dobrých :wink:

PS: a aby som nezabudol, súťažili sme na mechanických písacích strojoch olivetti, takže žiadne PC s minimálnym zdvihom klávesy, ale pekne silné a hlboké hmaty....

Tak a "fcul" mas sikovne prsty na packovanie.
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“