SAB Goblin 500
Re: SAB Goblin 500
jako hezka je, ale uz sem videl par helin ktere byly koupeny hned po svem uvedeni a na kazde se neco naslo nez se to vyladilo. kdyz bych kupoval novou heli tak jedine neco provereneho a vyladeneho 
Logo 600 + spirit
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
error414 píše:jako hezka je, ale uz sem videl par helin ktere byly koupeny hned po svem uvedeni a na kazde se neco naslo nez se to vyladilo. kdyz bych kupoval novou heli tak jedine neco provereneho a vyladeneho
Svým způsobem máš pravdu,ale mám pocit,že ti co to vymysleli a rok připravovali do výroby a testovali, neodvedli šoatnou práci.Tohle není styl "Align".
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
A Goblin 700 byl připravovavnej jak dlouho? A tu a tam se taky něco našlo.
Ona je jedna věc provozu u "testovacích" pilotů, kdy se dojde k nějakým závěrům a pak je tu ta část provozu, kdy to dostane do ruky ..... UŽIVTAEL.
Prostý uživatel, ktrej si to koupí za svoje a některé věci mohou být jinak.
Tudíž Petrův postoj plně chápu.
I kdyby okopírovali goblina 700 a jen upravili měřítko ... co já vim co by se dělo.
Je úplně dobře možná že nic, a bude to ta nejúžasněší a nejméně problématická heli co kdy létala. A nebo taky ne.
Ona je jedna věc provozu u "testovacích" pilotů, kdy se dojde k nějakým závěrům a pak je tu ta část provozu, kdy to dostane do ruky ..... UŽIVTAEL.
Prostý uživatel, ktrej si to koupí za svoje a některé věci mohou být jinak.
Tudíž Petrův postoj plně chápu.
I kdyby okopírovali goblina 700 a jen upravili měřítko ... co já vim co by se dělo.
Je úplně dobře možná že nic, a bude to ta nejúžasněší a nejméně problématická heli co kdy létala. A nebo taky ne.
Tak 700 mala svoje muchy, 630 je uz na tom lepsie a 500 by uz ozaj mohla byt celkom ok. Uvidime.
Mna by trosku trapila ta finalna kolor schema. Nepride vam trosku "dull" , zle citatelna ?
Mna by trosku trapila ta finalna kolor schema. Nepride vam trosku "dull" , zle citatelna ?
TDR + NEO
Me se barevne moc libi
I kdyz 630 je porad o stupinek vys, takove vylozene letni schema.
Kdyz si vezmu, jake relativne nepodstatne mouchy mel G700 ve srovnani s nekterou konkurenci, i kdyby byla 500 stejne "problematicka", porad je to jedna z nejlip otestovanych petistovek na trhu za celou historii. Nemel bych problem ho z fleku koupit, chtit v hangaru petikilo.
Kdyz si vezmu, jake relativne nepodstatne mouchy mel G700 ve srovnani s nekterou konkurenci, i kdyby byla 500 stejne "problematicka", porad je to jedna z nejlip otestovanych petistovek na trhu za celou historii. Nemel bych problem ho z fleku koupit, chtit v hangaru petikilo.
Tom
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
baui píše:Me se barevne moc libiI kdyz 630 je porad o stupinek vys, takove vylozene letni schema.
Přesně tak
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Vypadá jako pěkná bestie 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FUSHs8B0S8k[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FUSHs8B0S8k[/youtube]
Tom
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Na 500 stovku je to fantasticky čitelné. PARÁDA fakt se mě to líbí 
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
tomasvrx1 píše:Na 500 stovku je to fantasticky čitelné. PARÁDA fakt se mě to líbí
ono je to spíše pro srovnávání skoro k 550
uvidíme jestli by na to nešli 515 nebo 550 listy
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
No pukud by tam šly třeba 520 tak by to byl vážný konkurent T-rexe 550 a v tom bych se do budoucna určitě rád viděl znovu. Parádní tréningoví stroj. Takže kdybych měl vybírat šel bych do Goblina 500. 550 listy už by byl fakt nářez a našly by si piloty ladnějších stylů, ale věřím co se do tuhosti draku týče a jeho dimenzování nedělaly by problémy. Spíše co by na to říkala délka ocasu a účinnost vrtulky. pokud by to bylo ok, pak by to byla mašina s velkými možnostmi !! To bezesporu !! 
Když se tam dá delší listí, tak spíše vidím problém v použití menších serv. Naproti tomu Trex 550 má serva standartní velikosti, výhoda jednak na větší výběr a také určitě trvanlivost. Origo Align 610 serva už v mém Trex550 mají přes 900 startů a šlapou stejně jako na začátku...
Spectrum DX8, Goblin 700 HC3SX
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
No osobně si myslím že serva Futaba BLS153 by si měla s 520 listy poradit. Co se týče serv DS 610 tak po asi 400 startech jsem měnil převody. Zubový modul byl poloviční. Ale síly bylo na rozdávání takže 7 Kg serva by neměla mít problém... Co myslíte ?
Trošku jsem se hrál se šuplerou u obrazovky nad bokorysem Goblina a dával si ho do poměru a vyšlo mi, že je nakreslen s listy 570 (plus minus). 550 by končili někde kolem prvního šroubu domku vrtulky. 500 končí někde kolem písmene O na trubce, to je vidět i na videích skutečného Goblina. Ale je to jen má úvaha nad obrázkem...
Co se týče serv, tak na jedné fotce je vidět, že jsou namontována v uhlíkovém loži. Možná by šlo upravit ho na větší serva, nebo si z uhlíkové desky udělat nové...
Co se týče serv, tak na jedné fotce je vidět, že jsou namontována v uhlíkovém loži. Možná by šlo upravit ho na větší serva, nebo si z uhlíkové desky udělat nové...
pekne citelne, ale lita to jenom dve a pul minuty 
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...