P51-Mustang od ŠADu
sadik píše:Ešte som nezačal,Možno v nedelu poobede sa do toho pusím. Strašne moc práce, k stavbe lietadiel sa dostanem len sporadicky. Akonáhle sa zlepší počasie chcem dokončiť zálet AkoBa.
Keď začnem tak Ti určite neaké pošlem, budem sa snažiť čo najskôr.
Tak co už jsi začal ?
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
To Sadik:
Tak jsi mě čoveče zviklal a koupil jsem taky XM3530CA/12, jen by mě zajímalo jestli ses díval jak uchytit tento motor do Mustanga (zdá se mi, že bude potřeba jej vypodložit) a jakou budeš používat vrtuli a jestli neuvažuješ o sklopce?
Tak jsi mě čoveče zviklal a koupil jsem taky XM3530CA/12, jen by mě zajímalo jestli ses díval jak uchytit tento motor do Mustanga (zdá se mi, že bude potřeba jej vypodložit) a jakou budeš používat vrtuli a jestli neuvažuješ o sklopce?
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
sadik píše:to Hora:
No začnem asi APC 9/7, nad sklopkou tiež uvažujem pokiaľ navyriešim pevnostný problém s podvozkom. Dozvedel som sa totiž že hriadeľ Xmotorov nie je kalená
To je úplně jedno, že není kalená stejně to budeš muset montovat přes kříž a vrtuli upevnit pomocí "duralového" unašeče, který je přiložen. I s ohledem na to, že s hřídelí se nesmí hnout (otočit ji).