coro píše:.....
A keď to je zase prepojené cez diody, tak sa mi to nezdá čisté (nie že by to elektricky na schéme nesedelo, aj keď aj tam sa dá špekulovať, ale hlavne skutočné prevedenie aj mechanické, letované spoje či konektory, odolnosť toho celku na vibrácie alebo riešenie ako sa budú chladiť tie diody...
Keď píšeš že tam má 2x SBEC po 5A trvale, to bežná dioda nemusí vydržať len tak - a ak sa stanú tie diody najslabším článkom reťaze, tak to nemusí byť príliš prínosné..
........
ale ja tam mam 2 nezavisle okruhy a smer k servum je bez diod, ty diody mi jen napaji prijimac, teprve na nem se potka napajeni z obou BECu...
Mechanicke provedeni - stejne musim tahat do kazdeho kridla 4 prodluzovaky (kridelko, klapka, podvozek, regl), tak tam stejne nejaky zasah bude...
Mam pripravenou "miniservodesku" nebo "minipowerpanel" do kazde gondoly - proc tahat "silove" napajeni kridlovych serv az do trupu k prijimaci a zase zpatky do kridla k servum? Jejich napajeni bude z toho kridelniho powerpanelu a do trupu pujde jen napajeni serv co jsou v trupu - poloviny vyskovky, smerovka, pridovy podvozek. Z trupu ven pujdou jen servosignaly pro ty 4 veci (kridelko, klapka, podvozek, regl). Jako bonus bude to, ze nemusim prodluzovat/vymenovat kabely u tech veci v kridle, staci ty nativni :-)