Homer.Simpson píše:Aktualnu spotrebu mi auto pri 90km/h a vytlaceni spojky ukazovalo 2,4l a pod to neisla.Normalny stav do vtedy a teraz je 0,6l.Ked som brzdil motorom tak to neislo pod 0,9l.Normalny stav je 0,0l.
Pri rozbiehani, tesne pred preradenim mi zrazu zacalo auto ukazovat aktualnu spotrebu cez 15-16l pri vytacani to islo hned cez 25l.Pred tym auto nikdy nepresiahlo pri preradovani spotrebu 10l, dokonca pri vytacani na 4500ot/min nepresiahla aktualna spotreba cez 20l.
Samozrejme, ze na prejdenych 100km to nezralo 3x tolko, ale povedzme, ze z terajsich 4,6l/100km to bolo okolo 7-8l/100km a to som iba hladkal pedal...Takze nie 3x ale 2x tolko.Ospravedlnujem sa za zvelicovanie![]()
Nikde som nepisal, ze to aditivum je zazracne.Pisal som len tolko, ze mi vycistilo zanesene trisky a vratilo spotrebu spat na normal a tym usetrilo nemale peniaze za pripadnu vymenuBludy o tabletkach a magnetoch ste sem pritiahli Vy
Měříš spotřebu opravdu zajímavým způsobem. A že by mělo aditivum tak zázračný vliv na tu spotřebu při brždění motorem?