Jakou další vysílačku koupit? - Prosím o radu
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Re: Jakou další vysílačku koupit? - Prosím o radu
Môžeš ale mne išlo o to upozorniť na to toho tretieho čo založil vlákno a vyberá vysielač.
Ja mám pre seba samého už dávno jasno... (Multiplex EVO/Pro9, Duplex, na bastlenie flysky 9x)
Ja mám pre seba samého už dávno jasno... (Multiplex EVO/Pro9, Duplex, na bastlenie flysky 9x)
Myslím že si každý udělá obrázek sám - taky přeji pěkný večer -RadekH1N1 píše:
zrovna ty mě můžeš leda tak políbit prdel..
ICQ 638556901
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Futaba = kvalita, bezkonkurenčně lepší programové vybavení, přehlednost, podpora nového SW. čeština ať si říká kdochce co chce, mě se čeština moc líbí !!!
Aurora-Dotikový display = furt něco zapatlaný i když tam je rolovací tlačítko myslím- které se může rozbít. U futaby touchpade. Ani nepřemýšlejte nad tím co je lepší, jestli Aurora nebo T8FG super , T8fg naprosto vítězí!! Už jen přenos signálu FASST a možnost použít SBUS je bomba. Spolehlivost , propracovanost a kvalita je na Straně FUTABY
v T8FG ti nebude nic chybět
je to investice do budoucna aurora ne!!!
Aurora-Dotikový display = furt něco zapatlaný i když tam je rolovací tlačítko myslím- které se může rozbít. U futaby touchpade. Ani nepřemýšlejte nad tím co je lepší, jestli Aurora nebo T8FG super , T8fg naprosto vítězí!! Už jen přenos signálu FASST a možnost použít SBUS je bomba. Spolehlivost , propracovanost a kvalita je na Straně FUTABY
v T8FG ti nebude nic chybět
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
přesně takovou odpověd jsem chtěl slyšet, i když je to trochu subjektivní názor jakož to majitele futaby, ale perfektní. Děkuju mockrát
Nazor slepeho Futabaka
ale tak to ma byt... ja bych si taky koupil T8, ale zase velky displej s veskerou telemetrii na jedne obrazovce je super. Komfort obsluhy je taky nekde jinde a Aurora cestinu samozrejme ma taky 
/edit: doporucuju jit na letiste a stravit den s kazdou z nich...
budes mit jasno
/edit: doporucuju jit na letiste a stravit den s kazdou z nich...
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
- hanz393
- Kontaktovat uživatele:
co tak MX-16 HoTT ? 
Graupner MX-16 HoTT Cap 232 - 1,9m , ZDZ 40Piper 2,3m, Saito FA-100atd...
taky zajímavá možnost
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Možností je veľa. Tu sa dozvieš zopár tipov, aj nejaké pre a proti (subjektívne), každopádne ti odporúčam po vytipovaní zopár kandidátov stiahnuť z netu a prečítať ich návody, obehať modelárske obchody, letiská, akcie a naživo si ich "osahať". Ergonómia (aby ti vysielač "sadol") a dobrý pocit z neho je podľa mňa dosť dôležitý. A určite radšej siahnuť vyššie (s rezervou), nedávať si zbytočný finančný limit a nekupovať kompromis s tým, že "to mi stačí", hento aj tak nepotrebujem atď... Obzvlášť keď je to už ďalší kúsok a vieš, že ťa to baví a hodláš v tom pokračovať.
a MPX royal pro 9 s nejakým MZK či kým čertom je kde ?
šak to človeka musí prežiť... 
maroslong píše:Možností je veľa. Tu sa dozvieš zopár tipov, aj nejaké pre a proti (subjektívne), každopádne ti odporúčam po vytipovaní zopár kandidátov stiahnuť z netu a prečítať ich návody, obehať modelárske obchody, letiská, akcie a naživo si ich "osahať". Ergonómia (aby ti vysielač "sadol") a dobrý pocit z neho je podľa mňa dosť dôležitý. A určite radšej siahnuť vyššie (s rezervou), nedávať si zbytočný finančný limit a nekupovať kompromis s tým, že "to mi stačí", hento aj tak nepotrebujem atď... Obzvlášť keď je to už ďalší kúsok a vieš, že ťa to baví a hodláš v tom pokračovať.
tak já myslim, že 10000 neni zase tak málo na to že nelítám závodně
z celeho portfolia to musis brat jako stredni tridu... pro tvoje potreby to bude highend 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Já se taky přidám.Když vylezla aurora i futaba T8FG,taky jsem se rozmýšlel.Aurora mi přišla - pardon- jako od vietnamců,taková hračkoidní.Pročetl jsem o ní celé vlákno,další výdaj kvůly upgrade softu,poruchy,výpadky.Totéž u futaby i když toho ještě v té době moc nebylo,měl jsem ji hned jak šla do prodeje.A zvítězila.Hlavně spolehlivost a snadný upgrade.Na běžná éra telemetrii nepotřebuju,a éro za 20,30 a více tisíc neplánuju.A i ta už je.Zpočátku mi vadila cena přijímačů,ale to se taky změnilo,origo 7ch stojí /aspon u nás/ 950kč.Jinak používám přijímače orange už dva roky,malé 6 i 7kanály frsky za 600kč a jsem spokojenej.Její funkce nevyužiju snad ani na 50%.
tu Auroru jsem už na živo viděl, ale na Futabu se asi zajedu zejtra podivat k Peckovi, protože nevim o jinym obchodě, kde by měli v neděli otevřeno a měli ji skladem, sice bych nejradši aby měli obě skladem, ale to se mi asi nikde nepoštěstí, Hlavně u Pecky mám slevu, takže to vypadá že to budu kupovat tam
Otázka sa dá položiť aj inak - načo je človeku na 50 percent využité 12+2 kanálové rádio používané s čínskymi 6 a 7 kanálovými príjmačmi a bez telemetrie, za 10 tisíc.
Nestačil by Cockpit SX s telemetriou za 6000 (pričom cena je s telemetrickým príjmačom za polovicu z tej sumy)??
http://www.rcm-modely.cz/25131-cockpit- ... try-2-4ghz
4 servové krídlo s letovými režimami a všetkým normálne potrebným zvláda ľavou zadnou, príjmače bez telemetrie sú k tomu najlacnejšie zo značkových na trhu...
Nestačil by Cockpit SX s telemetriou za 6000 (pričom cena je s telemetrickým príjmačom za polovicu z tej sumy)??
http://www.rcm-modely.cz/25131-cockpit- ... try-2-4ghz
4 servové krídlo s letovými režimami a všetkým normálne potrebným zvláda ľavou zadnou, príjmače bez telemetrie sú k tomu najlacnejšie zo značkových na trhu...
Taky je tu subjektivní stránka věci - Multiplex považuju opravdu za designově nepovedený.
Mimochodem - dnes využije 50%, zítra? Má 50% rezervu. Pořád je smysl mít výkonný rádio.
Mimochodem - dnes využije 50%, zítra? Má 50% rezervu. Pořád je smysl mít výkonný rádio.
http://ar1.rajce.idnes.cz/