Nova Eclipse 7 PRO 2,4
Re: Nova Eclipse 7 PRO 2,4
Ne, moje je jen jedna, ta novejsi je mladyho ... Navic je v ni FrSky a hraju si s tim na teleblbiiiis :-)
Do sveta by mohl jit Optic NEsport, osazeny ASSANem ...
Do sveta by mohl jit Optic NEsport, osazeny ASSANem ...
jyrry.webnode.cz
no, shanim prave Eclipsu abych do ni narval FrSky... skoda 
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Eclips je dost, slabsi povahy je davaji pryc :-)))))))))
tu novou bych nedal, protoze je nova (tedy stara ale nepouzivana)
tu starou bych nedal protoze je stara (10 let, jsem cune a je to na ni videt a co neni videt, jsou treba osoupane potaky a tak... ale maka stale dobre, to jo...)
tu novou bych nedal, protoze je nova (tedy stara ale nepouzivana)
tu starou bych nedal protoze je stara (10 let, jsem cune a je to na ni videt a co neni videt, jsou treba osoupane potaky a tak... ale maka stale dobre, to jo...)
jyrry.webnode.cz
No, kdyby ji aspon lidi prodavali za nejakou prijemnou cenu... ale vetsina chce 1500,- az 4000,- bez Palika, to je zlodejina
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
No dokud to nekdo za 4000 koupi ... tak to za 4000 nabizet budou ...
Tak do 2500,- bych rekl ze to neni spatna cena, pokud to neni zrasovane.
Tak do 2500,- bych rekl ze to neni spatna cena, pokud to neni zrasovane.
jyrry.webnode.cz
No,kup si toto,dej tam nějaký modul,třeba ten FrSky a máš supr TX.
http://inzerce.maxibazar.cz/inzerat/Vys ... o9/425353/
http://inzerce.maxibazar.cz/inzerat/Vys ... o9/425353/
Mám otázku,když si koupím starou Eclipsu budu na tom stejně nebo lépe oproti Opticu?.. v nutnějším případě lze počítat s palíkovo softem.. Finančně mě vyjde skoro podobně.. dík
jo koupim prd,už asi nejsou
http://skodovak2.rajce.idnes.cz/Modela Fit 1800, Multiplex FunCub
HPI Savage Flux HP,Firestorm FL12T
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
skodovak píše:Mám otázku,když si koupím starou Eclipsu budu na tom stejně nebo lépe oproti Opticu?.. v nutnějším případě lze počítat s palíkovo softem.. Finančně mě vyjde skoro podobně.. dík
Budeš na tom líp 8 kanálu,pamět 22 modelu atd
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
i bez Palíka?.. no asi jo už jen tím že ta možnost je..
už z těch vysílaček budu mít zástavu 
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
To co jsem napsal viz víše je samozřejmě z Palíkem
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
BambiSpP píše:To co jsem napsal viz víše je samozřejmě z Palíkem
Jojo to chápu,díky za reakci
Zdravim, mohl by prosim nekdo zhodnotit novou Eclipse 7, jaky je pomer cena/vykon? V soucasnosti mam jen Betu s Cadetem, rad bych presedlal na novy radio a tohle me celkem zaujalo. Rad bych do budoucna letal vetrone, ale i akrobata..., nejakou telemetrii bych taky uvital. Financne tolik omezen nejsem, ale zase kupovat radio za 10k, to az popr. v dalsim levelu. Zkratka, jestli mi to na nejakou dobu vydrzi a neceka mne nejaka komplikace. Popr. neco lepsiho v teto kategorii? Diky.
V poměru cena/výkon jde o výrobcem překabátěný starý krám, který bez Palík softu nikdy nefungoval bezpečně. V dnešní době ani se softwarovou úpravou a koncem na 2,4 GHz bych do ní nešel, leda by byla skoro zdarma. Kupoval bys za nové 20 let staré auto po přestříkání?
Diky za postreh, to nevypada na opevnou odu. Mozna to nechavaji stejne, protoze je to super a neni treba menit
Kazdopadne, ktery vice nez 6kanalovy radio by byl lepsi kandidat (cca ve stejne kategorii, jak jsem psal vyse)?
To rádio je spíš úplně jiné než přebalené ve skoro stejném obalu. Kniply jsou mnohem lepší než u originálu.Má stejné kniply jako aurora - na 2x4 ložiskách. Napětí je 7.2 V a ne 12 V, je tam tedy z 99 % (nikde jsem nebyl schopen dohledat) procesor atmega(ten je v auroře). Soft má nějaké modifikace oproti originálu, je-li tam jiný procesor (což dle napětí fakt nejspíše je), tak musel být celý software přepsán. Srovnání s 20 let starým autem je tedy poměrně mimo. Když už srovnání tak by to byl wv brouk vs. jeho nový remake. Kastle hodně podbná, ale motor jiný a funkce také vylepšené (kvůli cenové politice - aby se aurory prodávaly, je vylepšení sw "v mezích zákona").Mikelo píše:V poměru cena/výkon jde o výrobcem překabátěný starý krám, který bez Palík softu nikdy nefungoval bezpečně. V dnešní době ani se softwarovou úpravou a koncem na 2,4 GHz bych do ní nešel, leda by byla skoro zdarma. Kupoval bys za nové 20 let staré auto po přestříkání?
Za mě za sebe, kdybych si kupoval první vysílačku do pěti tisíc, koupil bych určitě tuhle. Když jsem kupoval já, tak byla k dispozici jen stará verze, tak jsem vzal optika 6 nesport. Teď bych ale vzal eclipse. Pokud bych musel šetřit každou korunu, vzal bych bazarovku. Třeba optic 6 nesport či eclipse. Klidně i starou MHz verzi a vrazil tam frsky.