Průser u neodym magnetů je, že když se odmagnetizují, tak je to trvalý stav. Takže hlídat teplotu motoru by se asi vyplatilo.
A regulátor by při přehřátí měl vypnout, nebo ne? V CastleLink ale nastavení teploty není, tak jedině, že by to měl nějak napevno, pokud to vůbec má.
A neexistuje nějakej pípací teploměr, kterej by po překročení nějaké teploty řval? Třeba jak jsou pípáky na baterky, tak něco takovýho, když někdo nemá telemetrii.
Traxxas E-Maxx Brushless pomalá jízda
Re: Traxxas E-Maxx Brushless pomalá jízda
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Castle regly maji tepelnou ochranu v zakladu, pokud vim. Proste se vypnou. Alespon moje Mamba Max se vypnula a smitec. Dokud neklesla teplota pod unosnou mez, plyn nezabral, jelo pouze servo zataceni.
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak jsem si to myslel
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Chlapi, vzdyt ja vam to neberu
Prehraty motor je problem, to je fakt.
Ale tazatel se jasne ptal na nebezpeci pro regl pri pomale jizde. Pri pomale jizde motor EMaxxe zas tak nenamahate. Stocit dotaz o reglu na debatu o motoru povazuji za potencialne nebezpecne (pro ten regl
).
Ale tazatel se jasne ptal na nebezpeci pro regl pri pomale jizde. Pri pomale jizde motor EMaxxe zas tak nenamahate. Stocit dotaz o reglu na debatu o motoru povazuji za potencialne nebezpecne (pro ten regl