raging píše:Tady je ten můj střep,zvenku chybí nějaké detaily,vevnitř pouze strojovna,ale kdo by se stím piplal,na tohle je 450 heli malá
Máš to moc pěkné
raging píše:Tady je ten můj střep,zvenku chybí nějaké detaily,vevnitř pouze strojovna,ale kdo by se stím piplal,na tohle je 450 heli malá
Troll píše:raging píše:Tady je ten můj střep,zvenku chybí nějaké detaily,vevnitř pouze strojovna,ale kdo by se stím piplal,na tohle je 450 heli malá
Máš to moc pěkné. A mám dotaz. Co je to za čtyřlistou hlavu a jak jsi s ní spokojen. Přemýšlím že bych udělal z mého střepa taky čtyřlist.
Troll píše:Jo, utáhla. Bez obtíží. Elektrika je , když je to potřeba , výkonnější jako spalovák. A to o dost. Pro makety je elektrika daleko vhodnější a to nejenom pro vyšší výkon. Na spalováky nekoukej.
ciko7 píše:SuperA nevíš o nějaký stránce kde mají kastle EC pro šestistovky? Koukám po netu už tak 2 hodiny a nikde sem ještě žádnou nenašel
ciko7 píše:Tady je moje EC 135. Mám v něm HK 450. Ale je pravda s tím vnitřním prostorem. Já to vyřešil tak , že jsem dal baterku dolů pod podlahu. Potom zbylo i nějaké místo na kokpit, ale je to fakt malé. Pokud budedš chtít, mohu Ti poslat nějaké fotky.Když tak písni.
http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=5646