http://www.goblin-helicopter.com/shop/m ... v1_Eng.pdf
Sab goblin 700
Re: sab goblin 700
Doporucuji stahnout toto video. Bert zde Goblina hodne detailne popisuje. Krom toho dava rady co odchazi pri padech a kolik to stoji. Naprosto vycerpavajici info pro toho, kdo o nem premysli.
http://www.smacktalkrc.com/archives/740
http://www.smacktalkrc.com/archives/740
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Mám platit za propagační video na goblina? V podstatě platit za reklamu?
Nikdy!
Nikdy!
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Kdyz to beres takto... ja jsem rad tech 40,- zaplatil.
bavarianDemon 3X a 3SX
Já si tam taky už 4 díly koupil , ale platit za propagační materiál?
Frsky X10S Carbon
krtek2k píše:Mám platit za propagační video na goblina? V podstatě platit za reklamu?
Nikdy!
A co dil s mikadem? Ten mas urcite taky! To nejsou reklamy ale rady a navody na heli i elektroniku.
A proto ze ty jsi naruzivy logoista verim, ze kdyby tam bylo pred pul rokem logo xxxxtreme, platil bys mezi prvnima....
pitrs73 píše:krtek2k píše:Mám platit za propagační video na goblina? V podstatě platit za reklamu?
Nikdy!
A co dil s mikadem? Ten mas urcite taky! To nejsou reklamy ale rady a navody na heli i elektroniku.
A proto ze ty jsi naruzivy logoista verim, ze kdyby tam bylo pred pul rokem logo xxxxtreme, platil bys mezi prvnima....
To je ktorý? našiel som iba
Episode #14
Mikado vBar!
...napsal jsem tady naprostou kravinu a tak jsem to editoval, abych nemátl...
sorry
sorry
Naposledy upravil(a) boZZda dne ned 05.02.2012 19:21, celkem upraveno 2 x.
bavarianDemon 3X a 3SX
No tak pokud má hlavní kolo průměr 20cm a vrtulkové 3,5cm, tak to vychází 1/5,71
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!
lefty píše:No tak pokud má hlavní kolo průměr 20cm a vrtulkové 3,5cm, tak to vychází 1/5,71
Tohle není Protos, ale Goblin...
Tak nic, mám to špatně! Převod je 4.77! Holt, neděle večer a mozek má strach se při hrozícím pondělku zapnout
bavarianDemon 3X a 3SX
Mne sa to Bertove video ohladom goblina paci. Pekne to tam pozhrnal na kopu. Ano je to komentar promo pilota ale myslim ,ze v celku objektivny a dobre podany.
Mne sa paci. A Bert je velmi prijemny clovek a vsetky veci co mi napisal boli podla mna dost objektivne.
Co hovorite na ten Goblin dizajn celkovo ?
Mne sa paci. A Bert je velmi prijemny clovek a vsetky veci co mi napisal boli podla mna dost objektivne.
Co hovorite na ten Goblin dizajn celkovo ?
TDR + NEO
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Me se moc libi jak je ta helina udelana. Originalni konstrukce. Zadne vykradene napady. Velmi tuhe tam kde je potreba a lehce osizene tam kde se to vozi. Design je vec vkusu a priorit kazdeho. Taky jsem si poridil helinu co se mi nelibi a jsem spokojen.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Me se to video taky libilo, ze to melo hlavu a patu a proste vyzdvihnul klady teto heliny. Bych chtel videt takove video na Rexe 700. Nevím jestli by nasel o cem povidat...
bavarianDemon 3X a 3SX
boZZda píše:Me se to video taky libilo, ze to melo hlavu a patu a proste vyzdvihnul klady teto heliny. Bych chtel videt takove video na Rexe 700. Nevím jestli by nasel o cem povidat...
hlavne že mal dobre zaplatené za to video ... a čo sa tíka rexa 700 tak bol odrazom pre niektoré rc heli ale to sem nepatrí
TSA 700N, Velocity 50
T-Rex 450 PRO
DX18
T-Rex 450 PRO
DX18