Co koupit? (Podruhé) (6-7kilo)
Re: Co koupit? (Podruhé) (6-7kilo)
Já bych šel do toho rejva. Co se ti na něm nejeví?? 
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
To Howking: V tom máš zjevně pravdu...
Já zatím lítám svého Rexe 600 s původní elektronikou (plus nefunkční eloger od Eaglu, který se jen tak vozí na palubě
). Pomalu však pokukuju po něčem větším, osobně se zatím přikláním ke Kasamě. Je to kvalitní i nádherný stroj a nemyslím si, že by to bylo s tím šroubkováním tak zlé, jak píšeš. Ale o tom bude víc vědět pkotatko
Navíc - sám říkáš, že na ruce už moc nepadáš a ta Kasama asi na techniku taky ne 
Já zatím lítám svého Rexe 600 s původní elektronikou (plus nefunkční eloger od Eaglu, který se jen tak vozí na palubě
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ke Kasamě. Jsou lidi co ji lítají rok a dávají ji do kožichu. Nebylo nic potřeba měnit. Ani jedno ložisko. Já nejsem schopen ji tak prohnat, ale taky jsem nic neměnil. Jediný problém byl motor ( Pyro ). V pátek mi sem přijede X-era, tak snad bude pokoj.
Ta helina je udělána fakt dobře a šroubkování bych se nebál. To jsou zbytečné obavy. Co je rozdílné, je stavba. To není jako Align. Za dva večery nemáš co dělat. Kasama se nešroubkuje, ta se staví. A velmi pečlivě !! Myslím si o sobě že jsem docela technicky zdatný a stejně mě vyškolila. Nedivím se amíkům že s ní má někdo problémy. Když ji ale složíš poctivě, vyhraješ si, zaběhneš mechaniku pár letů, odstraníš vibrace a doseřídíš.. Tak pak už jen lítáš a občas někam kápneš olejíček.
Objednal jsem si low rider set a competition head tak jsem zvědavej. Reference na to jsou velmi dobré. Prý je to zase o kus dál....
A mám závazně objednanou šestistovku. Slíbili mi ji ještě letos. Takže to je asi nejlepší odpověď na otázku jestli jsem spokojenej.
Ta helina je udělána fakt dobře a šroubkování bych se nebál. To jsou zbytečné obavy. Co je rozdílné, je stavba. To není jako Align. Za dva večery nemáš co dělat. Kasama se nešroubkuje, ta se staví. A velmi pečlivě !! Myslím si o sobě že jsem docela technicky zdatný a stejně mě vyškolila. Nedivím se amíkům že s ní má někdo problémy. Když ji ale složíš poctivě, vyhraješ si, zaběhneš mechaniku pár letů, odstraníš vibrace a doseřídíš.. Tak pak už jen lítáš a občas někam kápneš olejíček.
Objednal jsem si low rider set a competition head tak jsem zvědavej. Reference na to jsou velmi dobré. Prý je to zase o kus dál....
A mám závazně objednanou šestistovku. Slíbili mi ji ještě letos. Takže to je asi nejlepší odpověď na otázku jestli jsem spokojenej.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Hmmm, ta Kasama se mi líbí čím dál víc
Ale zatím to má čas, teď už stejně přichází konec sezony...
Když tak brouzdám netem, třeba by se Howkingovi hodil tenhle kit:
http://www.amainhobbies.com/product_inf ... 700M-Motor
Nebo Rave, jak tu někdo radil:
http://www.amainhobbies.com/product_inf ... s-Electric
Je fakt, že ten kit od Alignu není FBL a obsahuje i motor. Ale i tak je levnější, než jiné kity. Motor se třeba dá někomu střelit a získaný peníz použít coby protiúčet k FBL konverzi
Navíc by mu zbylo pár ND ze starého stroje, jak píše.
Avant Auroru nikdo nedoporučuje
Zatím jsem tu v diskusi zaznamenal jen jeden nesmělý hlas o ní. Je na ní něco špatného nebo třeba není dostatečně cool high tech?
Když tak brouzdám netem, třeba by se Howkingovi hodil tenhle kit:
http://www.amainhobbies.com/product_inf ... 700M-Motor
Nebo Rave, jak tu někdo radil:
http://www.amainhobbies.com/product_inf ... s-Electric
Je fakt, že ten kit od Alignu není FBL a obsahuje i motor. Ale i tak je levnější, než jiné kity. Motor se třeba dá někomu střelit a získaný peníz použít coby protiúčet k FBL konverzi
Avant Auroru nikdo nedoporučuje
Ten RAVE má dobrou cenu, na tu se s LA700 nedostaneš 
Rave = Necelých 14 000 Kč vč. vrtulkových listů ( + doprava + DPH + CLO)
LA = 18 000 Kč (bez listů ale včetně CLO+DPH)
Rave = Necelých 14 000 Kč vč. vrtulkových listů ( + doprava + DPH + CLO)
LA = 18 000 Kč (bez listů ale včetně CLO+DPH)
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
FlyBear píše:Avant Auroru nikdo nedoporučujeZatím jsem tu v diskusi zaznamenal jen jeden nesmělý hlas o ní. Je na ní něco špatného nebo třeba není dostatečně cool high tech?
Taky se mi dost líbí, dá se koupit v Česku?
EDIT: Co v Česku. Já nemůžu najít ani shop venku.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- DaveLister
V evrope ji maji na fast-ladu: http://www.fast-lad.co.uk/store/index.p ... =1a&page=1
Jinak asi jedine USA.
Jinak asi jedine USA.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Podle mě musíš mít na helinu dostupné náhradní díly jinak je to v háji. To je taky důvod proč je Align tak rozšířený a proč se to Rave ENV moc nedaří :/
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
DaveLister píše:V evrope ji maji na fast-ladu: http://www.fast-lad.co.uk/store/index.p ... =1a&page=1
Jinak asi jedine USA.
A ještě to nemají skladem. Za ty peníze už tedy raději LA700.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Je to bída. Člověk by si i koupil jinou helinu, ale nikde nic není a o skladu se nedá vůbec mluvit.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Chceš high tech, tak si high počkej 
Obávám se, že tahle kategorie nebude skladem na každém rohu
Obávám se, že tahle kategorie nebude skladem na každém rohu
Pokud to má být 7kilo a rychlý přísun ND osobně bych volil LA nebo Align .
Jak tě znám máš rád lehkost heli že by LA , dříve jsi po ni pokukoval.
zeno píše:Pokud to má být 7kilo a rychlý přísun ND osobně bych volil LA nebo Align .
Jo. Měl jsem do něj jít hned a udělal bych lépe.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:- Mě t taky napadlo jako první, ale Matrosek mi to po telefonu rozmluvil.peko.cz píše:kup si Logo 600 SE a máš vystaráno!
A co je na Logu 600SE špatnýho?
XB8R píše:A co je na Logu 600SE špatnýho?
- protože je to vlastně zvětšené šestikilo, nejsou pevnosti materiálu nastaveny na požadavky sedmikila. Na vrtuli se dá točit max 1900 bez rizika roztržení gripů - což je pro můj styl lítání vcelku limitující.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl