Skywalker EPO

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Homer.Simpson

#31 Příspěvek od Homer.Simpson »

Ok pockam pokial nepride SW domov (dufam ze buduci tyzden) a budem objednavat.Do baliku sa zmesti este par ks tak ak sa chcete niekto pridat ...

Co sa tyka toho kablovania som nasiel nieco na readymaderc.Kedze budem mat EzOSD tak potrebujem koncovky immersionRc(maju aj pre ine OSD).Kabel z GoPro do OSD http://www.readymaderc.com/store/index. ... cts_id=290 , z OSD do videotx http://www.readymaderc.com/store/index. ... cts_id=190 +
http://www.readymaderc.com/store/index. ... cts_id=135 .Do tohoto kabla ide napajanie videotx, aout a vout.Konektor co je na druhej strane kabla je taky isty ako na videotx, takze uz iba musim zohnat predlzenie od centroplanu po kraj kridla, kde bude videotx :D
Obrázek
(sorry za rozlisenie ine som nenasiel :oops: -upravene :wink: )
Podla tejto schemy zapojenia mi staci iba 4S pack.OSD ma vystup na napajanie videotx.Takze je jedno ci budem napajat 3s alebo 4s?Vystupne napatie pre videotx bude stale 12V a uz staci iba vlozit filter?
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Homer.Simpson

#32 Příspěvek od Homer.Simpson »

Skywalker je na colnici v BA :D .Poobede idem preneho.Neviete na co sa pripravit :?:
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Jameson »

Papuče v BEVRC sú zasa vypredané. Kto neskoro chodí...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Homer.Simpson

#34 Příspěvek od Homer.Simpson »

Tak Skywalker je doma :D Este raz dik Jameson :wink:
Obrázek
Obrázek
Vsetko prislo vporiadku :) Vsetka bizu je prilozena.Ta kabinka je na jednej strane tenka jak sacik :roll:

Obrázek
So SW prisla aj FY-20A tak som ju dnes nahodil do Tulixa a bol som dat jednu baterku. 8O Ani som neresetoval gyra, ani nic.Len som nahodil, otocil vychylky a isiel lietat.Dokonca ani neni v tazisku ako by mala a uz aj teraz staci nastupat, zopnut stabilizaciu a mozem kludne pustit vysielacku.Model drzi naklon vo vsetkych osach a pomaly vytraca vysku.Verim tomu, ze by sam pristal, keby ze stratim signal.Skoda ze sa nevie vyhnut prekazkam :twisted:
Homer.Simpson

#35 Příspěvek od Homer.Simpson »

Na bevrc sa objavila nova verzia V4.Asi jedina zmena je nova kabinka ktora uz neni z durofolu ale je tiez EPO :)
Homer.Simpson

#36 Příspěvek od Homer.Simpson »

Prisla zasielka z HongKongu :)
Obrázek
610g naloz stavy 8O
Takze uz je nachystany komplet pohon.Motor FOXY 3020/10, regulator FOXY 65A, Li-Pol Turnigy nano-tech 4S 6000mAh a tlacna vrtula APC 9x6.
Obrázek
CyCo
Kontaktovat uživatele:

Re: Skywalker EPO

#37 Příspěvek od CyCo »

Ahoj , tak nám SkyWalkera naskladnily na HC http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19335__Skywalker_FPV_1680mm_ARF.html ,nevite co je to za verzi?
Homer.Simpson

#38 Příspěvek od Homer.Simpson »

CyCo píše:Ahoj , tak nám SkyWalkera naskladnily na HC http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19335__Skywalker_FPV_1680mm_ARF.html ,nevite co je to za verzi?

Podla krytu to bude V4 alebo V5 :wink: Treba pockat, este nikto nevie :)
Inac cena na Slovensko je Sw-81.92$ + doprava (Air parcel 32.43$)/(EMS 117.-$ :roll: ).Takze ok 8)
Homer.Simpson

#39 Příspěvek od Homer.Simpson »

Pozor na setove gumy co su ku Skywalkerovy 8O !!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U6C8qI1_Yq8[/youtube]
Urcite ich treba nahradit :!:
Homer.Simpson

#40 Příspěvek od Homer.Simpson »

Nakolko stale cakam na EzOSD a vsetko ostatne uz mam nachystane, pustil som sa pomaly do stavby.Po odvazeni vsetkych komponentov som uz teraz cez 1950g, cize hotovy model bude mat nieco cez 2kg.Aj preto ostavam pri plane zvacsit rozpatie.Zatial je plan 2050mm z terajsich 1680mm a uz sa asi ani menit nebude :)
Obrázek
Obrázek
Nezvratny proces som zacal prerezanim kridiel.Dalej som si zameral profil a z 3mm preglejky som vyfrezoval kusy, ktore pojdu na spoj kridla a centroplanu.Vyrezal som aj dvierka na pristup do trupu a osadil som panty.Este som si zo sololitu vyrobil sablony na rezanie polystyrenu.

...ale nemam nikoho, kto by mi vyrezal nadstavce na kridla, tak ak by bol niekto ochotny(idealne zo zapadneho Slovenska), urcite sa nejak dohodneme.Jednalo by sa o kridlo z bieleho polystyrenu 40cm dlhe a 23cm hlboke a max vyska profilu je cca 3cm(podla sololitovej sablony).Prosim piste SZ
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Jameson »

Tie dvierka máš nádherne vyrezané, ako sa ti to podarilo? Čo sa týka toho krídla, tých 40cm asi nemyslíš v kuse, ale 2x 20cm, alebo sa mýlim? Pýtal som sa kamaráta a vravel, že by to mohlo ísť, ale musí to byť čo najkratšie, lebo čím dlhšie, tým menej presný rez, preto sa pýtam...
Homer.Simpson

#42 Příspěvek od Homer.Simpson »

:D Dik
Rucne obyc. lamacim nozikom(novym platkom), ale rezal som to podla dosky rezanej na pile pod 45° uhlom.Panty som pouzil male plastove, kde je cap spendlik :wink:

ooo a ano, 2x20cm :)
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Jameson »

Inak jedna pripomienka - možno neskoro, všimol som si to až teraz, ale porozmýšľaj o tom: nebolo by lepšie dvierka otvárať hociktorým iným smerom? takto stačí, že trošku povolí úchyt a prúd vzduchu ich vytrhne von. Ak by sa otvárali dopredu, či dohora, tak by to nehrozilo. Pri otváraní nadol by sa síce otvorili, ale neodtrhli. Možno máš dôvod, prečo je to takto, no zdá sa mi to zo všetkých riešení najmenej šťastné...
Homer.Simpson

#44 Příspěvek od Homer.Simpson »

Skusal som to s kazdej strany a takto sa mi najlepsie lezie do vnutra :) Inac dvierka bude drzat magnet, takze skor budem musiet riesit otvaranie.Uvidim, ked sa ku tomu dostanem :)
JuraS.

#45 Příspěvek od JuraS. »

Hloupý dotaz. Na kolik celkově vč cla, dopravy přišel samotný model z www.bevrc.com ?? alimano či jak se jmenuje na videích na youtube píše něco o 5% slevě...
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“