Kdo je odkud
Já su z Práglu, ale stejně si myslím, že by si to měl každý napsat do profilu. Když se objeví dotaz, podívám se a je hned jasné, jestli tazateli mám jen psát, nebo by byl možný osobní kontakt. Zvlášť začátečníci (a je jedno zda aero, glide či heli) dají dotaz, kde by osobní kontakt při nalézání odpovědi byl lepší, ale zbytečně své výskytiště tají. Nemusí tam být přesná adresa s patrem a jestli je to od schodů napravo. Stačí město, nebo městská část. Tohle vlákno stejně za chvíli propadne a bude to tam kde doposud, a i kdyby, než tady najdu toho "svého" poradce, bude to doba to pročíst.
Hitec Aurora 9X
-
maniiax
Nebudu sem psát že jsem z Ústí n/L, protože jsem napsal do podpisu že jsem z Ústí n/L. Napsat to sem tak je tu to Ústí 2x nebo 3x a to je zbytečný.
Takže pokud někoho zajímá že jsem z Ústí n/Labem (nevím ale proč bo nic o helinách nevím) tak studujte podpis, tam to snad najdete.
Jinak pokud někdo nepochopil kde bydlím, klidně se ptejte přes SZ
Takže pokud někoho zajímá že jsem z Ústí n/Labem (nevím ale proč bo nic o helinách nevím) tak studujte podpis, tam to snad najdete.
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
- Screwball671
maniiax píše:Nebudu sem psát že jsem z Ústí n/L, protože jsem napsal do podpisu že jsem z Ústí n/L. Napsat to sem tak je tu to Ústí 2x nebo 3x a to je zbytečný.
Zkusím tipovat - Üstí nad Labem
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Screwball671 píše:maniiax píše:Nebudu sem psát že jsem z Ústí n/L, protože jsem napsal do podpisu že jsem z Ústí n/L. Napsat to sem tak je tu to Ústí 2x nebo 3x a to je zbytečný.
Zkusím tipovat - Üstí nad Labem
.....špatně
Zkusím tipovat - někdo kdo mněl spíše mlčet, než se takhle projevovat.
Pardon za OT.