RCmania na FB

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od arda1 »

JMalik píše:No mě jenom vadí číst ty všemožné slinty o ničem pod těma příspěvkama, protože si myslím, že to tam nepatří a znepřehledňuje to diskusi.
Tak jsem to taky tak napsal a nemyslím si, že to je poučování.
Zařiď se v tom po svém. Víc k tomu nemám.
Tak je kurňa nečti - nikdo Tě nenutí - krom toho si někdy přečti tvoje slinty třeba na téma čajna a pobleješ se taky - s přáním pěkného večera Radek.
HonzaS

#32 Příspěvek od HonzaS »

Já si myslim, že je pořád lepší číst ardovo slinty, než bejt na fejsbůku.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
JMalik

#33 Příspěvek od JMalik »

arda1 píše:
JMalik píše:No mě jenom vadí číst ty všemožné slinty o ničem pod těma příspěvkama, protože si myslím, že to tam nepatří a znepřehledňuje to diskusi.
Tak je kurňa nečti - nikdo Tě nenutí - krom toho si někdy přečti tvoje slinty třeba na téma čajna a pobleješ se taky - s přáním pěkného večera Radek.

Ty to tam ale přece dáváš proto,aby si to všichni přečetli :lol:
Pak se nediv, že na to občas někdo zareaguje (proto jsi to přece psal) a nes to statečně.
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od mikvalik »

JMalik píše:
arda1 píše:

Ty to tam ale přece dáváš proto,aby si to všichni přečetli :lol:
Pak se nediv, že na to občas někdo zareaguje (proto jsi to přece psal) a nes to statečně.

občas na ty jeho kydy někdo zareaguje, ale v zápětí mu hrozí ban že se dotkl pana nedotknutelného :lol: :lol: :lol:
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od mikvalik »

...
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“